Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
plánuji cestu do Miami cca. 25.3-1.4.2014 (datum není pevné).Hlavním cílem by byl Ultra Music Festival,který se koná 28.3-30.3. a rád bych,aby se někdo přidal 🙂 Je mi 21.
Zkušenosti čtenářů
Lukáš
Covece byl sem loni a urcite planuju na jare MIA znova, ale urcite ne v dobe ultra music festu.. Bylo to tam dost hrozny, trochu mi to pripominalo Ibizu v hlavni sezone.. Kazdopadne bych ti doporucil si uz ted booknout nejaky ubytko, hostely vsechny full a hotely celkem slusny vysokohorsky prirazky :-).. Jinak ubytko zkus kdyztak pres miami.craigslist.org – je tam zalozka vacation rentals.. A pocitej na tyden minimalne 50tis v tyhle dobe..
Co se tyce toho ultra musicu, tak jako musim rict dobry, ale zazil sem mnohem lepsi akce treba u sousedu v Rakousku nebo ve Spanelsku..
Petr
Lukáš:
A v jakém termínu tam jedeš ? Případně jaký tam budeš mít program ?
Michal
Lukáš:
Dobrý den,mohl by jste se mi ozvat? měl bych pár otázek ohledně miami děkuji.
Covece byl sem loni a urcite planuju na jare MIA znova, ale urcite ne v dobe ultra music festu.. Bylo to tam dost hrozny, trochu mi to pripominalo Ibizu v hlavni sezone.. Kazdopadne bych ti doporucil si uz ted booknout nejaky ubytko, hostely vsechny full a hotely celkem slusny vysokohorsky prirazky :-).. Jinak ubytko zkus kdyztak pres miami.craigslist.org – je tam zalozka vacation rentals.. A pocitej na tyden minimalne 50tis v tyhle dobe..
Co se tyce toho ultra musicu, tak jako musim rict dobry, ale zazil sem mnohem lepsi akce treba u sousedu v Rakousku nebo ve Spanelsku..
A v jakém termínu tam jedeš ? Případně jaký tam budeš mít program ?
Dobrý den,mohl by jste se mi ozvat? měl bych pár otázek ohledně miami děkuji.