Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, Mexiko by mne zajímalo ,ale mohu max 16 dní. Iva 56
Marie
Ahoj Ivo,
asi ještě nejsi v dúchodu jako já a proto ta krátká doba.
Já mám dva důvody, proč jet na delší dobu – jednak být v zimě na měsíc v teple a pak měsíc je přiměřená doba k poznání země -člověk se nemusí honit a je dost času i na relaxaci. Nevím, jak to skloubit, musela bys odjet dříve. Marie
Ahoj, Mexiko by mne zajímalo ,ale mohu max 16 dní. Iva 56
Ahoj Ivo,
asi ještě nejsi v dúchodu jako já a proto ta krátká doba.
Já mám dva důvody, proč jet na delší dobu – jednak být v zimě na měsíc v teple a pak měsíc je přiměřená doba k poznání země -člověk se nemusí honit a je dost času i na relaxaci. Nevím, jak to skloubit, musela bys odjet dříve. Marie
Dobrý den, mohu požádat o mail. Ráda bych si s vámi přeposlala pár řádků. Jsem z Prahy , 51.let, děkuji za reakci. Líba
Prosím všechny případné zájemce o spolucestování, aby se mi ozvali na email: [email protected], můžeme si psát přímo.
Těší se Marie
Ahoj, já bych jela, ale mě se zase ten měsíc zdá málo, na víc by to nešlo ? 🙂
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Dubaj: Pouštní zázrak na břehu smaragdového moře
Škola volá i na Bali
Mentawajci ze Siberutu
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz
FOTOKNIHA CESTOVATELSKÝCH ZÁŽITKŮ
Vytvoř si tu vlastní ze 140 šablon na Tiskařík.cz