Ahoj,
s kamarádkou plánujeme cestu do Mexika nebo Kostariky+Panamy, jsme stále ve fázi rozhodování se, a to cca do konce týdne. Byl by zde někdo, kdo by se k nám chtěl přidat? Plánujeme putovat přírodou, ale i do města, půjčit si auto, s sebou stan, ale občas i někde přespat. Itinerář bychom společně doladili dle destinace. Jsme dvě holky, 28 let 🙂
Ahoj Simo,
Mexico/Costa rica me take laka, takze pokud jeste hledate nekoho do party, rada bych se pridala… Je mi 32,email ev*****@****am.cz
Ahoj, já jsem kdykoli pro cestu kamkoli. Do Mexika jsem chtěla na podzim, nakonec mi odpadla spolucestovatelka.. takže kdybych se tam nakonec dostala, byly by to fajn:-) a navržený termín je plně vyhovující
Lenka
Ahoj Lenko, nakonec letíme do Panamy a odlétáme z Kostariky, termín 14.4.-11.5., letenky koupeny. Kdyby tě to zaujalo, napiš mi na email si****@****am.cz. Zatím jsem se neptala ostatních..
Ahoj Simo. Ja budu mit zrejme od konce dubna do konce kvetna cas. I presto,ze v cervenci letim na Island,tak bych na jare nekam rad vyrazil. A tvuj prispevek me zaujal.Kostarika je lakava stejne jako Mexiko. Jestli uz jste se rozhodli a mate zajem o spolucestovatele,tak mi muzete napsat na mail.
su***********@****am.cz