Ahoj, ráda bych se podívala do těch uvedených zemí – procestovat Mexiko, Guatemalu, Belize..ale sama vůbec nemám zkušenosti s cestováním, kde všemu takhle daleko, španělsky neumím..tak hledám jestli se tu najde někdo, třeba parta lidí, kdo se tam chystá a ke komu by bylo možný se na cestování přidat, protože nemám nikoho, kdo by tam se mnou jel, nebo by i jeli, ale třeba z fin. důvodů nebo podle preferencí zrovna do Mexika nechtěj. A jet sama nepřipadá v úvahu, určitě ne do těhle zemí, a navíc mě samotnou cestování neláká. Tak kdo něco podobnýho plánuje, tak pište, je to ještě daleko, ale zajímaly by mě jakékoliv názory, třeba od lidí, co už tam byli, a samozřejmě když se ozvou ti, kteří se tam třeba chtěj podívat:)
Ahoj, premzslim nad tim samym. Nekdy ale napodzim. zhruba rijen a tak na mesic. Skusenosti s cestovanim mam. Prave jsem se vratil z JV Asie, kde jsem byl v Laosu, Kambodzi, Thajsku a Vietnamu. Tak jestli by nekdo chtel ozvete se treba se domluvime. Vice o me tady v profilech a nebo na mem serveru http://www.journey.cz
Ahojte,
s kamoskou sa chystame od juna 2011 tak na mesiac dva ist cez vsetky krajiny Strednej ameriky a hladame spolucestovatela/ov, po spanielsky nevieme, anglicky plynule, tak by bolo super kto ma niekto aspon zaklady spanielciny a chcel by sa k nam pripojit:)
Ja som zila v JV Azii, precestovanu mam uplne celu (od taiwanu a HongKongu, cez Borneo az po Singapur), takisto celu Europu, v Amerike som uuuplny novacik, ale chut je obrovska to vidiet, zazit, co najviac to vyda;)
ahoj, ja jedu v dubnu 2011, kdyby se chtel nekdo pridat, podobny plan Mexiko, Belize, Guatemala, majske pamatky atd. cca 4 tydny.
Anci
ahoj, taky se budu pochybovat v techto koncinach. rad se pridam ke komukoliv. dejte vedet 🙂 Tomas
Ahoj Katko, ja mam uplne stejny plan na leto..jsem v tuto chvili sama, coz puvodne nebylo v planu a hledam nekoho k sobe na procestovani stredni ameriky….procestovala jsem jiz take nejake staty asie(Vietnam, thajsko) a v byla sjem jiz v Guatemale a Mexiku, ale lakaji me ted staty od guatemaly na jih 🙂 nyni ziji nejaky ten mesic ve spanelsku, takze se snad i domluvim 🙂 kdyby jsi mela zajem, budu moc rada za odpoved…chci cestovat cervenec, srpen, pak zari USA!
a email ?
Ahoj,
v létě se do Mexika chystám :-), chtěl bych to prodloužit i o Guatemalu (především Tikal) a Belize. Něco jsem už absolvoval v Africe – ukázky mám na facebooku (najdeš mě podle jména). Jsem učitel, takže pro mě jiný termín než léto nepřipadá v úvahu. Zhruba bych chtěl projet, to co má v nabídce ck Alvarez + pár specialitek :-).
S pozdravem Tomáš Drahoš
Ahoj Tomasi
Jeste hledas spolucestovatele??Termin cervenec-srpen 3-4tydny.
Lukas