Spolucestování Amerika

Mexiko 03/2014

Monika

Ahoj všem, cestuju do Mexika v březnu 2014 na 3 týdny, chci být týden v Mexico City a pak jet na pobřeží, buď Pacifik nebo Karibik, ideálně obojí, projet pyramidy, podívat se na sopky a další a další, zatím nemám přesný harmonogram, je to dost s předstihem. Zatím letím sama a uvítala bych spolucestovatele nebo spolucestovatelku. Mám v plánu využít na zájezdy kolem MC kontakt v MC přez iliveinmexico.com a zbytek po vlastní ose. Kdyby, měl někdo cestu ve stejný termín dejte mi vědět na mejl, budu ráda.

Zkušenosti čtenářů

Markéta

Ahoj,také bych ráda podnikla cestu do Mexika.Zatím jsem byla bez konkrétního plánu, ale tvůj inzerát mě zaujal. Mohla by jsi mi napsat co máš konkrétně v plánu či co už máš zajištěné? Pokud stále nemáš spolucestovatele, myslím, že bychom se domluvily.=)

Monika
Markéta:

Ahoj, dej mi vědět poku už máš letenku a stále hledáš spolucestovatele, domluvily bychom se závazně. mo******@***il.cz

Blanka

Ahoj Moniko, v půlce února mi v Mexiku končí studijní pobyt a pak bych rozhodně cestovala. Pokud Tvůj plán stále platí, tak napiš.

Monika
Blanka:

Ahoj Blani, pokud budeš v mexiku ještě v březnu ráda se somluvím. chtěla i půjcit auto a projet cást mexika autem, ale to jedine ve dvojici, sama NE. dej mi prosím vědět na mejl pokud se chces nejak závazne domluvit. mo******@***il.cz

Míša

Ahoj taky bych se ráda podívla do Mexika, ale vyhovoval by mi spíše termín během letních prázdnin. Tak pokud by měl někdo zájem, tak to můžem zkusit domluvit 🙂
Já 25,z Ostravy, mluvím španělsky.

Honza

Ahoj Moniko, letím do MC 11/3 a rád bych strávil první týden v horách kolem a pak se postupně přesunoval na Yucatán. Odlétám 31/3 z Cancunu. Třeba bychom našli nějaký společný zájem.Honza

Monika
Honza:

Ahoj Honzo, pokud tvůj plán stále platí, docela ráda bych se s tebou domluvila na nějaký výlet. Ráda bych vylezla na Iztu, tak pokud se tvůj plán pobytu v horách vztahuje i na sopky…ozvi se mi na mejl mo******@***il.cz

Eva

Také mě láká Mexiko bez cestovky. Najde se někdo 50+, kdo by chtěl vycestovat v červenci nebo srpnu a měl již nějaké zkušenosti?

Olga
Eva:

Zdravím Vás. Jsme manželé 50+ s cestovatelskými zkušenostmi a hledáme podobnou dvojici(jednotlivce) se znalostí španělštiny na cestu do Mexika, Guatemaly. Spíš máme představu termínu – podzim 2014.

Hola!
V Mexiku se vam bude rozhodne hodit spanelstina. Jinak s cestovatelskymi zkusenostmi se da mexiko objet mistnimi dalkovymi autobusy. Tyden v hlavnim meste je mozna skoro az moc. Urcite stoji za navstiveni: Palenque, Tulum, Isla Muheres…. Stastnou cetu a davejte pozor!

Moniko,
na Itzu nevylezes, tam se uz roky nesmi od te doby co jim jeden turista spadl dolu a chatra to…

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: