Ahoj všem, cestuju do Mexika v březnu 2014 na 3 týdny, chci být týden v Mexico City a pak jet na pobřeží, buď Pacifik nebo Karibik, ideálně obojí, projet pyramidy, podívat se na sopky a další a další, zatím nemám přesný harmonogram, je to dost s předstihem. Zatím letím sama a uvítala bych spolucestovatele nebo spolucestovatelku. Mám v plánu využít na zájezdy kolem MC kontakt v MC přez iliveinmexico.com a zbytek po vlastní ose. Kdyby, měl někdo cestu ve stejný termín dejte mi vědět na mejl, budu ráda.
Ahoj Moniko, v půlce února mi v Mexiku končí studijní pobyt a pak bych rozhodně cestovala. Pokud Tvůj plán stále platí, tak napiš.
Ahoj Blani, pokud budeš v mexiku ještě v březnu ráda se somluvím. chtěla i půjcit auto a projet cást mexika autem, ale to jedine ve dvojici, sama NE. dej mi prosím vědět na mejl pokud se chces nejak závazne domluvit. mo******@***il.cz
Ahoj taky bych se ráda podívla do Mexika, ale vyhovoval by mi spíše termín během letních prázdnin. Tak pokud by měl někdo zájem, tak to můžem zkusit domluvit 🙂
Já 25,z Ostravy, mluvím španělsky.
Ahoj Moniko, letím do MC 11/3 a rád bych strávil první týden v horách kolem a pak se postupně přesunoval na Yucatán. Odlétám 31/3 z Cancunu. Třeba bychom našli nějaký společný zájem.Honza
Ahoj Honzo, pokud tvůj plán stále platí, docela ráda bych se s tebou domluvila na nějaký výlet. Ráda bych vylezla na Iztu, tak pokud se tvůj plán pobytu v horách vztahuje i na sopky…ozvi se mi na mejl mo******@***il.cz
Také mě láká Mexiko bez cestovky. Najde se někdo 50+, kdo by chtěl vycestovat v červenci nebo srpnu a měl již nějaké zkušenosti?
Zdravím Vás. Jsme manželé 50+ s cestovatelskými zkušenostmi a hledáme podobnou dvojici(jednotlivce) se znalostí španělštiny na cestu do Mexika, Guatemaly. Spíš máme představu termínu – podzim 2014.
Hola!
V Mexiku se vam bude rozhodne hodit spanelstina. Jinak s cestovatelskymi zkusenostmi se da mexiko objet mistnimi dalkovymi autobusy. Tyden v hlavnim meste je mozna skoro az moc. Urcite stoji za navstiveni: Palenque, Tulum, Isla Muheres…. Stastnou cetu a davejte pozor!
Moniko,
na Itzu nevylezes, tam se uz roky nesmi od te doby co jim jeden turista spadl dolu a chatra to…
Ahoj,také bych ráda podnikla cestu do Mexika.Zatím jsem byla bez konkrétního plánu, ale tvůj inzerát mě zaujal. Mohla by jsi mi napsat co máš konkrétně v plánu či co už máš zajištěné? Pokud stále nemáš spolucestovatele, myslím, že bychom se domluvily.=)
Ahoj, dej mi vědět poku už máš letenku a stále hledáš spolucestovatele, domluvily bychom se závazně. mo******@***il.cz