Spolucestování Amerika

Mexico 15/1 – 28/2/2013 + Želvy v Colola

Matúš

Ahoj,

hledám cestovatele (kluk/holka) na objevitelskou/požitkářskou cestu po Mexiku. V termínu od 23.1. – 8.2. jsem přes INEX na dobrovonické stáži v Colola – záchrana želv (volné místa ještě jsou – účast není podmínkou). Předtím a poté cestování po památkách, muzeích, objevování lokální kuchyně… baťúžkářským stylem po hostelích, levných ubytovnách, couchsurfing, hospitatlity club, ale pokud to půjde, tak i na pláži. Nechci se stresovat přesným plánem, ale ani ležet celý čas u moře.

Je mi 31, takže věkově kdyby bylo spolucestovateli tak nějak 25 – 32 ideálně. Hledám pohodáře/pohodářku se zájmem o lokální kulturu, historii, památky, dobré jídlo a pití. Samozřejmě chci ale strávit i nějaký čas v Mexico City, na Yukatánu u moře šnorchlováním, uvažuju o potápěčském kurzu jestli by se to dalo stihnout.

Letenku mám rezervovanou za necelých 19.000 přes Paříž, další náklady na cestování, ubytování, stravu, vstupné atd. odhaduju max. 20.000, ale to je trop, spíš míň.

Dejte vědět mailem, případná schůzka možná.

Matúš

Zkušenosti čtenářů

Lena

Cau Matusi,
zaujal me tvuj plan. Ja bych nekam chtela vyrazit taky nejak v pulce ledna. Nechala jsem to tak trochu na posledni chvili. Puvodne jsem si dneska sla zaridit viza do Inde, kde se da stravit prijemny mesic, ale byla jsem tam uz dvakrat a hlavne s vizy to nevyslo, protoze chteli kopii letenky, coz me nenapadlo. Tak si tu nakonec rikam pri prohlizeni cen letenek do ruznych jinych sympatickych destinaci, proc nejet prave do mexika, nasla jsem totiz letenku jen za 15 a pul, coz neni o tolik drazsi nez ta Indie…
No a kdybych dokonce mohla jet s nekym, stoji to vazne za uvahu, navic s Mexikem nemame viza, tak aspon neco odpada. Prosim dej vedet, jestli jsi uz nekoho sehnal nebo jak bys to videl. Bohuzel cas se krati a tak bych potrebovala tvoji odpoved do nedele, abych si v pondeli bud sla pro ty viza di |indie nebo ne 🙂
Jinak je mi sice trchu vic, 34, ale cestovani proste miluju. Odletat bych chtela nejak kolem toho 15. a vracet se taky asi v pulce unora, mozna pozdeji. To by zalezelo i na nasi dohode. Ucim na vysce, tak dovolene mam az 2 mesice, ale asi ji nechci vsechnu vyplacat hned ted, a navic 18.2. mi zas zacina semestr. Mluvim plynne spanelsky, tak bych sice mohla jet sama, ale ve dvou je to pravda zabavnejsi!
mej se,
tesim se na odpoved 🙂
Lena

Lena

jo a zapomnela jsem: mu****@****am.cz
Lena

Lena
Lena:

tak nic, no uzij si to ja letim do Indie 🙂

Katka

Ahoj,
letime s kamaradama 13/2 na Yucatan. Ja uz pak sama preletam 24/2 do Mexico City, kde budu 4 dny a pak navrat pres Amsterdam do Cech. Pokud bys byl v te dobe v Mexico City, tak bysme mohli neco podniknout spolecne.
Mej se.
Katka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: