Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
AHoj, rada bych se vydala do Maroka, cca na 2 tydny, nejlepe listopad, zacatek prosince. Presny plan zatim nemam. Kdyby mel nekdo zajem, muzeme doladit spolecne.
Zdena
Zkušenosti čtenářů
Eva
Ahoj, s kamarádkou budeme v Maroku v druhé polovině listopadu (přílet do Fezu, odlet z Marrakeche), kdyby ses chtěla někde potkat, dej vědět 🙂 Přesný plán zatím taky nemáme, ráda si nechám poradit, co určitě nevynechat.
Ahoj, s kamarádkou budeme v Maroku v druhé polovině listopadu (přílet do Fezu, odlet z Marrakeche), kdyby ses chtěla někde potkat, dej vědět 🙂 Přesný plán zatím taky nemáme, ráda si nechám poradit, co určitě nevynechat.
Taky bych se tam rád v tomto termínu podíval. Plán mám zatím úplně stejný jako ty 🙂
Tak kdyžtak napiš. Já jsem ze Zlína.