Ahoj, hledam kamaradku nebo k na dovolenou v Makedonii u Ohridskeho jezera. Jen pro predstavu, je mi 32 let, s domluvou tam to nebude problém, cesta by byla asi busem nebo vlakem, proste to bychom dohodly, cca na 2 tydny. Muzu ale az tak od 10.8. Na programu odpocinek, koupani, popr. nejaky ten vylet, treba do Albanie, atd. Zajemci hlaste se prosim na e-mail, doufam, ze se nekdo najde!Ubytovani zajistim, muzeme to i spojit s Cernou Horou – Ulcinj a vydat se pak k Ohridu odtud.
Zacatkem roku 2009 se chystame na 2-3 tydny do Etiopie, trasu z Addis do Lalibely a Axumu, na zpatecni ceste snad Harar. Uz jsem tam byl s CK, takze nejake zkusenosti a kontakty mam. Nejednalo by se ale o "batuzkarsky" styl cestovani, spise pohodovka za rozumnou cenu. Nema nekdo zajem se pridat? Jenda
Ahoj Markéto, jetli máš ještě volno, tak jsem vážný zájemce. Od r. 2004 jezdím pravidelně 2-4 x ročně do Bulharské Makedonie (Rila, Pirin, Belasica, Slavjanka) a Rodop a Vardarská Makedonie se mi nepodařila uskutečnit jen shodou neskutečného řetězce nešťastných náhod. Jestli mohu doporučit, tak termín poslední týden v srpnu + 1 týden v září, 1 týden v září se uskutečňuje pod záštitou Planinareského svazu ze Skopje a dohledem Mak. armády a policie výstup na nejvyšší horu Korab nacházející se přímo na Albánské hranici, po zbytek roku je tenhle region nedostupný. Krom Ohridu ale určitě nezapomeň na Velké Prespansko ezero, údajně je ještě krásnější, je hned vedle za Galičicou. Jinak více o mne na mém profilu na lide.cz
Ahoj Radku, budu trochu vazana tim, ze tam jedu vlastne na navstevu, ale muzeme se o vsem pobavit, proc ne. Termin koncem srpna a zac. zari uz je na me pozde, bouhzel mam danou dovolenou. A radeji mam vylety, popr. vystupy individualne bez ozbrojenych sil, vzdycky jsem se vsude dohodla v miru :-). Napis mi kdyztak na mail a uvidime. Dekuji 🙂
A diky za radu ohledne Presp. ezera, pokud to vyjde, rada se k nemu podivam….jen na okraj,pokud uz budete u Albanie, doporucuji Vam navstevu teto zeme, nez tam uplne pronikne to, na co jsme zvykli z jinych jiz "prozkoumanych" casti jizni a jihovychodni Evropy.
Ahoj Markéto, tvá nabídka mi příjde hodně lákavá:) s termínem bych neměla mít problém. Ráda bych něco poznala, ale také si odpočala vzhledem k tomu, že začátkem prázdnin má v plánu rumunsko-hory.Prosím jestli ještě někohohledáš tak mi dej vědět.Dik a budu se těšit:)
Ahojky Markét. Zní to moc lákavě.pokud máš ještě místo,tak se mnou můžeš na 100% počítat ju? Ozvi se mi na mail a pokecáme o tom.děkuji.Tomáš 31 let Hradec Králové.
za slovem NEBO melo byt KAMARADKY….vitani jsou samozrejme i kluci,proc ne, i pro ty by se nejake bydleni naslo :-). Jinak program si kazdy muze udelat vlastni,nemusime se na sebe nejak vazat, jen se mi ale nechce porad cestovat sama. Prosim prosim piste, at muzu vse vcas zajistit.
Ahoj,
zrovna včera jsem se od kamaráda dozvěděla o tomhle bájném jezeru-že je tam voda průzračná a nebe modré ((o:
A docela bych do toho aj šla-zvlášť, když je ta nabídka tak lákavá (o:
Písni mi třeba větší info, jo ale mohla bych až od 18.srpna /o:
Přeju pěkný den a ahoj (o: Saša
Ahoj Saso,
s tim terminem je to trochu problem, ale uvidime, ztreba se s tim bude dat neco delat…Jakmile zjistim nejake podrobnosti, ozvu se. Muzes mi prosim dat mail? Napsala bych ti vse na nej…diky a preji tez krasny den 🙂