Ahoj 🙂 v černu plánuju vyjet do Londýna za prací. Nenajde se někdo, kdo má stejné plány? Díky.
To samé, jel bych též…..stačí se domluvit, v ČR to spěje někam úplně do pekel
a jaky mas mail?
at si muzem napsat..
ten odkaz vypada zajmave..
mám pocit, že už dřív tu bylo, že ajob smrdí, takže s něma nejezdit..i ten warington je mi povědomej..si to radši proklepněte
taky jsem na to koukal, a taky se mi to moc nezda…
mas ty osobne naky tip..zkusenosti..radu,?)
agentura nebo ne..atd..
Ahoj… já bych klidně jela..:) a na jak dlouho?? napiš mi jak to vidíš dyžtak na mi******@****am.cz
Předem děkuju 🙂
Já bych jela určitě bez agentury, protože si myslím, že je to akorát vyhození peněz. Soudím podle toho, co jsem slyšela od ostatních známých. Můj mail: Pe*****@****am.cz
Ahoj, ráda bych taky v červnu odcestovala do Anglie. Nejradši bych do Londýna, ale netrvám na tom. Kdyžtak se ozvěte 😉
Můj mail: Sa************@***il.com
KAZDOPADNE BYCH PRIBRAL JESTE KAMOSA,A FRČEL BYCH SVAMI PRATELE UROBIME PORADNU FLOTILU , piste mi na an************@*****um.cz jakoz to neovladam jejich jazyk ale vsak budu jen sila :-d takze nejak by se to vyresilo . plati to jeste ? jsem z okli f-m no nejak se domluvime byla by to bomba.
A jak si tam chcete hledat práci? Taky chceme s kamarádkou odjet někam do Anglie a známí nás od Londýna odrazují, že tam je draho a práce málo. Pokud máte nějaké informace, nebo nápady, budu ráda když se o ně podělíte. 🙂
můj mail je Ko****@****am.cz
Jsem v londyne. Mam zajem o jakukoliv praci. Budu rad za zavolani dekuji smida 07466666093,,731741543
Ahoj, no ja planuji jet do Manchestru, nasla jsem jednu agenturu, kteří zprostředkují ubytování a i práci, ale pak musíte jít na ty pohory uz sami no. Ale obejdou svámi nejména 100prací. nechce se mi jet samotne, nechce se přidat? te agenture se plati 6táců..
to mi teda povez za co platis pracovni agneture 6 tacu? to jsi uplne tupy nebo co? odkdy se plati za neco co je v UK naprosto zdarma? To je pekna tupost teda broo! tak to bez vis kam? postavit se mezi ty dalsi paka co pak budou kricet, jak to stalo za kokot a 6 litru v knedli. Tohle dokaze opravdu jen tupy cech!
cheers dummass
tak treba za to že mas od nich levné ubytování snad ze vším v bezpečných barácích a ne v nejakym ghetu, pak treba za vyrizeni ruznych dokladu(např.bankovní účet,…) vcetne prelozeni a poslání životpisu firmám, vyřizování práce s zaměstnavateli. Tak sem slabá, mam strah jet na blind tak platím no 😀
Ahoj,kdyby někdo náhodou chtěl, tak prodávám jednosměrnou letenku do Londýna odlet 19.6. s Wizzair z Brna (odlet 19:30), včetně velkého zavazadla 32kg. Cena 1300 Kč. nebo dohoda. Měl jsem jít zas otročit na farmu, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Ideální pro někoho kdo chce jet do Anglie za prací hlavně kvůli tomu báglu:) kontakt vi*****@****am.cz neváhejte mne kontaktovat
Myslim, ze si zapomnel zminit, kolik je za zmenu jmena na letence.. 🙂
Ahojte všichni,
už déle plánuju brigádu v zahraničí, ráda bych se k vám přidala:) Londýn není daleko, ale taky nemůžu nic moc sehnat pracovně. Plně souhlasím s názory,které tu už zde padly,že agentura je k ničemu a ten inzerát je taky divný,protože je tam psané,že se platí částka vyšší než částka,kterou by jsme si vydělali za týden.Já bych byla spíš pro farmy,ale myslím,že je to těžké něco takového sehnat bez známých. Kdyby se něco dělo,tak můj mail: Ba******@****am.cz 🙂
ahoj,
premyslim o tom..mas k tomu nake reference? Pojedes s agenturou nebo na vlastni pest? Na jak dlouho asi:)
jestli chces napis mi tu mail, a muzem to probrat:)
dik
Ahojte, taky mám v plánu vycestovat do Londýna, takže pokud bych se mohla přidat k vaší skupině, budu jenom ráda 😉 Samotné se mi totiž moc nechce.
Můj @ je: am*********@****am.cz
Díííky moc