Spolucestování Amerika

Listopad 2015 – Jižní či Střední Amerika

Martin

Ahoj,  mám volno celý listopad a rád bych vyrazil do Jižní či Střední Ameriky. Prostě se rychle domluvit, najít levné letenky a hurá za dobrodružstvím.  Destinaci ani přesný termín nemám, klidně se přizpůsobím.  Je mi 35 let.
kontakt: bu**@***il.cz

Zkušenosti čtenářů

Filip

Ahoj,
koukal jsem, že máš v plánu cestování na listopad. My pojedeme asi ke konci listopadu do Miami na týden. Parky s krokodýlama, Orlando, Pláže, nejjižnější cíp USA atd atd atd. Pokoj budeme mít asi pro šest a jsme dva kluci (24) co dále cestují do Kanady. Kdyby ses chtěl připojit a sdílet takhle hotel v Miami hned na pláži a pak cestovat s námi v autě, tak by to vyšlo levněji pro všechny.
Kdyžtak odepiš. Plánujeme teď někdy kupovat letenky.
fl****@****am.cz

Filip

Ahoj,
My pojedeme asi ke konci listopadu do Miami na týden. Parky s krokodýlama, Orlando, Pláže, nejjižnější cíp USA atd atd atd. Pokoj budeme mít asi pro šest a jsme dva kluci (24) co dále cestují do Kanady. Kdyby ses chtěl připojit a sdílet takhle hotel v Miami hned na pláži a pak cestovat s námi v autě, tak by to vyšlo levněji pro všechny.
Kdyžtak odepiš. Plánujeme teď někdy kupovat letenky.
fl****@****am.cz

DASA

Ahoj, my jsme v Peru od 19.11. – 5.12. Pokud bude nekdo take, muze se pridat k nam.
email: da********@***il.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: