Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, od března do konce roku mám volno a rád bych se věnoval lezení a cestování. Skalky, skály, hory, velehory, lezení, chození, Evropa, Asie, Amerika. Mám pár idei ale nebráním se jakémukoliv návrhu. Dej vědět máš-li podobný záměr.
Zkušenosti čtenářů
Honza
Ahoj Martine.Mám taky spoustu času a rád bych ho strávil převážně na horách.Je mi 44.Můj mail [email protected] . Tak dej kdyžtak vědět a něco třeba zkusíme.Arco,Dolomity,Chamonix,Tatry …. Honza
Ahoj kluci, ráda bych zkusila víc lezení venku, třeba nějaká Itálie nebo Chorvatsko. Nicméně jsem v pracovním procesu..kdybyste plánovali víkendovku nebo maximálně týden, ráda se přidám:-)
Jana
Ahoj, ráda bych někam v dubnu/květnu vyjela, aspoň na prodloužený víkend do Arca/Cereda, nebo na týden Francie (Tarn, Oriperre..), spíš na sportovky (lezu kolem 6-7). Je mi 36, můžu vzít auto. Takže kdyby měl někdo podobný plán, taky se hlásím.
Ahoj Martine.Mám taky spoustu času a rád bych ho strávil převážně na horách.Je mi 44.Můj mail [email protected] . Tak dej kdyžtak vědět a něco třeba zkusíme.Arco,Dolomity,Chamonix,Tatry …. Honza
Ahoj kluci, ráda bych zkusila víc lezení venku, třeba nějaká Itálie nebo Chorvatsko. Nicméně jsem v pracovním procesu..kdybyste plánovali víkendovku nebo maximálně týden, ráda se přidám:-)
Ahoj, ráda bych někam v dubnu/květnu vyjela, aspoň na prodloužený víkend do Arca/Cereda, nebo na týden Francie (Tarn, Oriperre..), spíš na sportovky (lezu kolem 6-7). Je mi 36, můžu vzít auto. Takže kdyby měl někdo podobný plán, taky se hlásím.
Ahooj rada by som sa pridala:) napis mi na mail viac info
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Mentawajci ze Siberutu
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Bilbao, hrdé město hrdých Basků
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
FOTOKNIHA CESTOVATELSKÝCH ZÁŽITKŮ
Vytvoř si tu vlastní ze 140 šablon na Tiskařík.cz
FOTOOBRAZ Z CEST
Vytvoř si ten svůj na Tiskařík.cz
JAK PROJET
Divoký východ Kuby na kole?