Hledáme parťáka nebo parťačku na výlet po USA v létě 2015. Jsme zatím tři. V plánu je Grand Canyon, národní parky, a nějaká města. Délka pobytu 2 – 3 týdny, možná dýl. Kdo byste měl zájem určitě se ozvěte.
S pozdravem
Zdeněk
Ahoj, tohle léto chci strávit pracovně července, srpen v USA a pak v září tak 3 týdny cestovat a nerad bych cestoval sám. Alex:)
Ahojky, ráda bych se přidala, hledáte ještě nebo jste už v plném počtu? Díky za odpověď. Iveta
Ahoj taky bych se rada přidala uz dlouho plánuji USA ale zatím jsem nikdy nemela s kým jet…
Ahojky, máte už stanovený nějaký termín cesty a pevnou délku cesty a kolik lidí sháníte? Iva
Já bych ráda jela nejméně na 4 týdny v období cca od 1.5.2015 do 15.6.2015. Shodli byste se termínově, nebo chcete vyloženě v červenci nebo srpnu?
Ohledně cesty do USA mi můžete psát na us*****@***il.cz
Ahoj, já také sháním 2-3 lidi na západ USA. Můžu srpen, max. první půlku září a nechci jet s cestovkou.
Mám průvodcovský kurz, umím velmi dobře anglicky a můžu řídit. Je mi 50+. Eliška
Ahoj, leto v USA me zaujalo.Rada cestuji, ale nemam odvahu vyjet sama, kdyztak se mi ozvi na mail a muzeme to probrat konkretneji. Rada bych se k Vám připojila ;o)
Ahoj, leto v USA me zaujalo.Rada cestuji, ale nemam odvahu vyjet sama, kdyztak se mi ozvi na mail a muzeme to probrat konkretneji. Rada bych se k Vám připojila ;o)
Ahoj Zdeňku, napíšeš mi k tomu něco víc? díky
Ahoj,
ráda bych se k Vám přidala, jsem zcestovalá a mohla bych na 3-4 týdny.
Těším se na odpověď.
Alena