Práce/pomoc v zahraničí

Léto 2010 za prací

Martina

Zdravím,

chystám se od července do září někam za prací. Nejlépe USA ale nebráním se i jiným návrhům. Touto cestou hledám parťáka nebo parťačku kteří by měli zájem jet také. Nechci jet sama. Tak jestli máš zájem a chuť tak se ozvi sem nebo na můj email.
Martina ze západních čech

Zkušenosti čtenářů

Petra

Ahoj Martino,
jsem na tom podobne, zatim zvazuju moznosti a premyslim, jestli mi to stoji za ztratu soucasneho zamestnani (cervenec je docela pozde + ekonomicka situace.. asi to nejsou idealni podminky :))
Budu rada kdyz se ozves, sama bych se asi odcestovat nedokopala 😉
Ahoj Petra
pr******@***il.cz

Aneta

Ahoj, pokud jste už něco vymyslely a hledáte i třetí „do party“, budu ráda, když se ozvete. Měsíc odjezdu mi vyhovuje, jen taky nechci jet sama. Předem díky za info. Prosím, psát na email. díky Aneta

LENCA
Aneta:

CAUKY HOLKY,JA S KAMOSKOU A KAMOSEM SE CHYSTAME NA NAKOU BRIGADKU,PREMYSLIME O DANSKU NA NAKOU FARMU-SBER OVOCE CI ZELENINY,KDYBY SE CHTEL NEKDO PRIPOJIT BUDEM RADI,JELIKOZ SME NA TOM DOSTI BIDNE Z ANGLICTINOU,TAK BUDEM RADI ZA CLOVICKA KERY UMI DOBRE KOMUNIKOVAT ANGLICKY,JESTLI BYSTE SE CHYSTALI JECT AUTEM A CESTU ODRIDIT TAK SME OCHOTNY SE I NA BENZIN SLOZIT.JO A PISTE MI NA ME***********@***IL.CZ

sarka
LENCA:

ahojte, taky bych rada nekam na sever asi na sber nejakych bobuli a tez se mi nechce samotne, anglicky sem se zatim dorozumnela dycky:)jeste cekam na jeden kontakt na nejakou svedskou farmu. tam se pry da docela dobre vydelat, kdyz je co sbirat,ale nazory sou ruzne, takze neni jiste cemu verit. vy uz neco mate?

Petra
sarka:

Ahoj Sarko,
ozvi se mi, prosim, na e-mail, ty svuj uvedeny nemas..
Diky,
Petra

lenca
sarka:

cauves tak se mi ozvy na email a trebas se muzem dohodnout,a jestli bys chtela tak bys mohla vyrazit s nami

Víťas
sarka:

Ahoj sarko, Lenčo,zkrátka ahooj všem:), já s kámošem hledáme taky nějakou prácičku někde venku, jen Evropa…Zatim nic nemáme a byly by sme rádi kdyby sme se mohli k někomu přidat :)) Kdyžtak se ozvěte :)) díky 🙂 a umim perfektně

Víťas
sarka:

Ahoj sarko, Lenčo,zkrátka ahooj všem:), já s kámošem hledáme taky nějakou prácičku někde venku, jen Evropa…Zatim nic nemáme a byly by sme rádi kdyby sme se mohli k někomu přidat :)) Kdyžtak se ozvěte :)) díky 🙂 a umim perfektně

lenca
sarka:

ahojky sarko prosimte mohla bys mi poradit kde jsi na tu svedskou farmu narazila,pac o svedsku jsme taky slysely ze se tam daji na sberu vydelat dobry penize jenze nakej kontakt nemuzem sehnat.tak mi dystak napis na em************@***il.cz

lenca
sarka:

ahoj sarko,mohla bys mi prosim poradit jak jsi narazila na tu svedskou farmu?o svedsku jsme taky slysely ze se tam da dobre vydelat,jenze nemuzem zadnej kontak sehnat.tak mi dystak napis na em************@***il.cz

KATHARINA
LENCA:

AHOJKY . JESTLI NEMATE PLNO RÁDA SE PŘIDÁM . MÁM ZKUŠENOSTI Z ITÁLIE . LONI JSEM TAM BYLA . PISNĚTE NA EMAIL . PA A DIKY PŘEDEM .

Víťas

Ahoj sarko, Lenčo,zkrátka ahooj všem:), já s kámošem hledáme taky nějakou prácičku někde venku, jen Evropa…Zatim nic nemáme a byly by sme rádi kdyby sme se mohli k někomu přidat :)) Kdyžtak se ozvěte :)) díky 🙂 a umim perfektně německy…

Víťas

PS. já chci vyjet na 1000% kámoš váhá…mějte se 🙂

Lucia

Ahoj, jak tady pročítám tyhle odkazy máme všeci stejný zájem, chtěla bych se proto zeptat přes co ten sběr hledáte, nechci narazit na nějaký švindl a dostat se do nepřijemnosti.Máte s tím užnekdo skušenost? Mohli by jste mi prosím kdyžtak napsat na e-mail

Lenka

Zdravím,s kamarádkou se už dva měsíce pokoušíme sehnat nakou brigadu v zahranici sber ovoce apod…zatim s enam nedari.Chtela bych vas teda poprosit nekoho jestli o necem nevite.Kdyztak piste na bi******@****am.cz….dekujem predem:-)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: