Spolucestování Asie/ Australie

Ladakh – Indie – srpen 2015

Miky

Ahoj, hledám parťáka/parťačku/parťáky na trek po Ladhaku na letošní srpen, termín podle domluvy, optimálně 5.-30.8. ale dá se to operativně přizpůsobit.
Plán bychom domluvili společně, začátek samozřejmě v Lehu, pak bych rád bych vyrazil do oblasti posvátných jezer Tso-kar, Tso-moriri, trošku prošel oblast Zanskaru,… přesuny buď na těžko, nebo využít pronajaté koně. Případně se dá připojit i k nějaké organizované mezinárodní skupině. Víc můžeme probrat mailem nebo osobně. Milan

Zkušenosti čtenářů

Marci

Ahoj Miky. Chtela jsem se zeptat, zda bys mohl hybat s terminem ? Co cele zari ?

Marci:

Ahoj Marci, s posunem terminu na zari bych nemel mit problem, odletat bych mohl 3.9., navrat kdykoliv do 4.10. takze je to pres mesic casu.

Linda

Ahojky, sháním parťáka/y na září do Ladakhu a narazila jsem na tento příspěvek, mohla bych se případně zapojit a třeba někde sejít nebo si napsat podorobnější mail? 🙂 konkrétní plán zatím nemám, protože to závisí v současné době právě na parťákovi a společné domluvě, mám jen představy..
Linda (ve******@***il.com)

Slávek
Linda:

Ahoj, domluvili jsme se tady s Mikym a poptáváme už letenky od cca 5.8.-30.8., buď Dílí nebo Srinagar, pak auto/bus směr Leh a 1-2 treky. Jsme tedy 2 chlapi a uvítáme 1-2 osoby. Slávek (sk****@****am.cz)

Slávek

Ahoj, domluvili jsme se tady s Mikym a poptáváme už letenky od cca 5.8.-30.8., buď Dílí nebo Srinagar, pak auto/bus směr Leh a 1-2 treky. Jsme tedy 2 chlapi a uvítáme 1-2 osoby. Slávek (sk****@****am.cz)

Aktuální stav je odlet 7.8. návrat 30.8. letíme přes Moskvu a Dilí do Lehu, jsme 3 – 1 holka a 2 kluci, doplnění na 4 by bylo fajn, nižší náklady na džípy/taxi, koníky… V plánu je trek přes jezera Tso Kar a Tso Moriri do Kibberu, využití zbylého času je o domluvě… víc mailem na va*******@****am.cz nebo sk****@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: