Spolucestování Amerika

Kuba únor-březen 2014

Václav

Chtěli jsme letět s kamarádem někdy v lednu, ale nesehnal peníze tak z toho sešlo. Samotnému se mi nechce, ale zároveň se nechci přijít o Kubu takovou jaká je. Proto hledám nejlépe nějakou spolucestovatelku. Měl bych takovou představu procestovat skoro celou kubu nějak. Únor březen 2014 odlet.

Zkušenosti čtenářů

Hanka

Ahoj, já plánuju vzít si přelom únor/březen 3-4 týdny dovolenou a někam vyrazit. Plán byl buď V/JV Asie nebo Kuba. Zatím nemám nadšence, kterej by se chtěl přidat, tak co to zkusit? 😉 Víc info kdyžtak na e-mail. Hanka (30)

Katka
Hanka:

Chystam se na Kubu koncem unora – zacatkem brezna. Budu v unoru u kamaradky v Miami, tak si chci prodlouzit dovolenou a odskocit si na Kubu 🙂 …uz jsem takhle cestovala sama, ale ve vice lidech, je vestsi legrace 🙂
Katka

Katka

Václav
Hanka:

Ahoj Hanko,

Nevidím u tebe na profilu mailovou adresu ozvi se prosím na v.*******@****am.cz.

ivana

ahojte…ak by to bolo mozne, rada by som sa k Vam pridala. chcela by som nejake nove zazitky, som pohodova, nenarocna..ked chcete cestovat, mohli by sme si prenajat auto..a spat v stane 🙂

steve
ivana:

Ve stanu????????????????????? Co vis o Kube nebo Stredni Americe? Zrejme nic. Skorpionci, hadi,a cucarachas(svabi)
velikosti kotete(trochu prehnano).
Ve stanu??????????? Hodne stesti -Good luck – buena sorte

Petra
steve:

to že ty jsi fajnovka neznamená, že lidi nejezdí dobrodružněj.

Steve
Petra:

Petro ,Petro.Dobrodruzne? Ja projel celou Stredni Ameriku
Vanem(dodavkou) se psem. Tam se ve stanu proste nespi.Takovy skorpionek v bote nebo baglu neni zrovna moc prijemne prekvapeni. On te sice nezbije ale dobre ti nebude. Male dite nebo pes to nemusi prezit.Jedovate a to hodne jedovate zabycky take nejsou lahudka a to nemluvim onekoli druhu jedovatych hadu.Tvoje naivita je primo ohromujici.Ja jsem se dozil71 let diky tomu ze naivni a hlavne nesectely nejsem. Probud se do reality. Steve

ivana

neviem nic..este som tam nebola..len som citala, ze na kostarike je stanovanie bezne..ta je v strednej amerike 🙂 chcela som ist, aby som videla..ale na plazi podla mna hady nie su..

Václav
ivana:

Ahoj Ivano,
s tím stanem si nejsem moc jistej jestli je to povolený na Kubě. Jinak na pláži hrozí, že tě okradou přes noc. Odkud jsi? Jakou bys měla představu o délce pobytu?

Steve
ivana:

Hadi jsou i na plazi a na nekterych i pisecne blechy a to je pak radost. Ja zil v Costarice 5let a mel jsem tam
restauraci. Nikdy jsem nikoho nevidel spat na plazi krome lokalnich alkoholiku(ozralu). Kazdopadne Latinos jsou k zenam specielne blondynam magneticky pritahovani a takove znasilneni neni zadna velky problem kdyz je trochu nality.ve vetsine lokalit jsou tak zvane cabinas
coz je jeden pokoj s vetrakem na stope zeleznou posteli a rourou ze zdi kde tece jen studena voda a nekdy varic a skoro vzdy mala lednicka.Celkem levne a hlevne se to da vnoci zamknout. Jesterky,mravenci a svabi tam budou ale proti stanu je to Hilton. Tak good luck,buena sorte
cestovatele.

Petr

Ahoj,
nechcete jet koncem března a na kolech? 🙂
Viz http://www.hedvabnastezka.cz/diskuse/spolucestovani-amerika/kuba-na-kolech-jaro-2014/

Lucie

Ahoj,chceme jet na Kubu březen nebo duben na 14 dní, podle cen letenek. Teď se pohybují docela vysoko, tak jestli bude nějaká akce. Hledáme dva lidi do party. Jsme zatím 2/ možná 3/. Prosím, ozvěte se mi na mail. lucie tecka duskova zavinac email.cz

Lucie

Ahoj,chceme jet na Kubu březen nebo duben na 14 dní, podle cen letenek. Teď se pohybují docela vysoko, tak jestli bude nějaká akce. Hledáme dva lidi do party. Jsme zatím 2/ možná 3/. Prosím, ozvěte se mi na mail. lucie tecka duskova zavinac email.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: