Spolucestování Amerika

Kuba – konec 2011/zacatek 2012

Jana

Ahoj, hledam spolucestovatele (nejlepe 30 let a vic) na Kubu na konci 2011 nebo zacatek 2012 tak na 2-3 tydny.Mam v planu procestovat vse zajimave-Havana, Trinidad, Santiago de Cuba, Baracoa, El Yunque, Bayamo, Grand park national Sierra Maestra, Cienfuegos atd. Budu rada, kdyz se nekdo prida. Jana

Zkušenosti čtenářů

Jiří Haniš

Ahoj,

já už jsem na Kubě jednou byl a strašně rád bych se tam zase podíval. Kontakt na mě je j.*****@****am.cz třeba se domluvíme. Termín je v pohodě.

Jirka

Jana Mac

Ahoj, já o tom už přemýšlím delší dobu, ale ztroskotalo to na spolucestujících. Moje představa je bez CK, pronajmout auto nebo cestovat jak to půjde. Určitě se mi ozvi. Zní to zajímavě. taky Jana

Zdenka

Ahoj, chceme jet s přítelem na Cubu konec prosince a po novém roce návrat. Chceme se k někomu připojit. Jani, Tvůj plán je zajimavý, prosím ozvi se. Jsme oba 37 let, VŠ. Můj mail je di***********@****am.cz. díky Zdenka

Michaela
Zdenka:

Ahoj Jani,
je to vůbec ještě tady aktuální? Koukám, že první příspěvek je z dubna….Na Kubu bych se taky ráda podívala a řeším to samé co Ty – spolucestovatele, spolucestovatelku. Termín je OK, cestování bez CK je OK, ani jinak necestuju. Takže se mi kdyžtak ozvi…Co se týká zkušeností, tak ty mám zatím jen z Evropy a Asie…Michala (32 let…)

ahoj nevim jestli je vaše cesta ještě aktuálni ale jestli jo pisni třeba se nějak domluvime Miloš

magdaléna kopřivová

Ahoj Jani,
termín mi vyhovuje, jestli je to stále akuální, tak se mi prosím ozvi. Dík. Magdaléna

FuGaZ

Ahoj, chceme jet s přítelkyní na Kubu, termín prosinec, po novém roce návrat, jsme oba 30 let, VŠ. Chceme se k někomu připojit, původní výprava se rozpadla. Jani, nebo někdo jiný, pokud je to ještě aktuální, prosím ozvěte se (ho**********@****am.cz).

jana

ahoj Jano,

ja o tom premyslim jiz delsi dobu, vloni se skupinka spolucestujicich rozpadla…mohli(y) bychom se domluvit…v jake fazi je tvoje planovani? termin kolem vanoc je fajn, kdyztak napis na ka*******@****am.cz

Jana (33)

Jana Tajtlova
jana:

Ahoj holky,

delsi dobu premyslim taky o teto destinaci a to konkretne v terminu okolo vanoce a zacatek roku, kamaradka tam byla a moc si chvalila, takze bych mela i dobre tipy kam…a kam treba ne… kdyztak napiste na mail to*****@****am.cz. Mohly bysme se domluvit
díky

Jana (31}

Dana

Zdravim vsechny,
docela pozde jsem se rozhodla stravit Silvestr na Kube. Je tady jeste nekdo, kdo by me vzal do zavesu? Plan je od 28.12.11 do 17.1.12. E-mail: da*******@***oo.com

Jana
Dana:

ahoj, sleduju, že má Kuba veliké ohlasy. Rozpadla se mi původní parta, takže pokud ještě někdo z Vás shání parťačku, ráda se připojím. Jestli je tu někdo z Prahy, mohli bychom se sejít a vše probrat. Jana 30 let

Renata
Jana:

Ahoj holky, ráda bych se k vám připojila – termín vyhovuje a trávit Silvestra někde v teple uvítám 🙂 máte už nějaký konkrétnější plán? jsem z Prahy, tak bychom se mohly setkat.. díky, R.

jitulle

aoj:-) chystame se prvních 14 dni v prosinci na kubu, nechce se nekdo pridat:-) s batuzkem na zadech bez cestovky:-) zkusenosti uz mám s kubou:-) piste:-) chceme co nejlevneji, jsme dva-tri a chceme jet v peti, aby to vyslo co nejlevneji:-)

Boris

Ahoj cestovetelé/ky koukám, že Kuba je v kurzu, odlítám 14.12.2011. Par´ták na poslední chvíli odpadl. Takže bych se rád přidal k pohodové partě,nebo jednotlivci. Jedu bez CK na měsíc. Jestli je někdo aktuální ozvěte se na n.******@****am.cz VŠ 42

Zdeněk

Ahoj vánnoční cestovatelé na Kubu,
až se vrátíte tak prosím napište nějaké zkušenosti nebo pošlete link na fotky popř. na nějaké zápisky z cesty.

Já bych jel rád na přelomu 2012/2013.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: