Spolucestování Amerika

Kuba 2016 (mezi únorem a dubnem)

sára

Ahoj, ráda bych zkraje příštího roku vyrazila na Kubu na ca. 2-3 týdny. Hledám spolucestovatelku/spolucestovatele.

Zkušenosti čtenářů

Petr

Ahoj, na dva týdny bych jel 🙂 Kdyžtak napiš 24**@em***.cz
S pozdravem
Petr(30)

Vašek

Ahoj, už jsem na Kubě byl, na západě ostrova. Příští rok bych se chtěl podívat i na východ. Když tak dejte vědět na va**********@ce*****.cz.

Zuzka

Ahoj, sháním spolucestovatele na dobrodružné cestování po Kubě/Mexiku. Termínově leden/únor 2016. Obyčejně cestuji sama, ale z hlediska bezpečnosti jsem se rozhodla vyzkoušet tenhle portál. Ideálně chci cestovat v páru či skupince max 3 osob. Mám ráda nezávislé cestování, s batohem, mezi místními, ničeho se moc nebojím a mám základy španělštiny. Termínově leden/únor 2016. Je mi 28 let. Můj email: zu********@gm***.com.

Jirka
Zuzka:

Kuba je maximálně bezpečná, bezpečnější než jakákoliv evropská zem, takže se nemusíš bát sama.

Lukas
Zuzka:

Ahoj. V tom termínu bych chtěl také vidět Mexiko. Psal jsem ti na email, ale neodpověděla jsi. Dyztak napis na lu*********@se****.cz

Steve

Jedu na Kubu lodi v prosinci z Floridy.Budu s lodi v marina Hemingway . Je to asi 12 km na zapad od Havany. Znam Kubu dobre, vysvetlim a poradim.Da se na lodi prespat. Budu se na Kube pohybovat do zacatku dubna.

steve
Steve:

Pridavek: Moje lod se jmenuje Old School a pluje pod Canadskou vlajkou a take Ceskou.Obvykle jsem na prvem kanale od more.

Steve, loni jsme ti nechávali na palubě vzkaz, jelikož jsi nebyl na palubě a pak si nikdo neozval. Našel jsi ho?
Jinak jsem tam celou zimu, tak kdyžtak se mi někdo ozvěte na lu*********@se****.cz

Steve

Nenasel jsem zadny vzkaz. Jedu na Kubu opet koncem roku a chtel bych tam byt pred Vanocemi. Nenechavejte vzkaz na lodi ale v kancelari u pristavniho kapitana. Steve

PAVEL

CHYSTAME SE S KAMARADEM (OBA 34 LET) KONCEM PROSINCE – ZACATKEM UNORA NA PROCESTOVANI KUBY S BATOHEM NA ZADECH, KDYBY SE CHTEL NEKDO PRIDAT, BUDEME RADI. 🙂          POBYT ASI 3-4 TY************@em***.cz

Filip

Ahoj,behem pristiho roku bych se tam taky rad podival zhruba na ty 3 tydny 🙂 Kdyztak vice na fl****@se****.cz  🙂

Míša

Ahoj, ráda bych vyrazila v lednu/únoru na 2 až 3 týdny na Kubu. Jestli někdo sháníte parťáka na cesty, ozvěte se na mi******@em***.cz

Magda

Ahoj,
taky hledám parťáka na Kubu cca na tři týdny v březnu (nebo i později, podle cen letenek), nízkorozpočtově s batohem. Kdyby měl někdo zájem, napište na ma******@se****.cz.

Věra

Ráda bych koncem roku- listopad,popř.prosinec 2016 navštívila Kubu. Preferuji pobytový zájezd s návštěvou Havany, případně další výlet podle nabídky. Najdu zde seniorku se stejným cílem pro dovolenou? na*************@se****.cz

justyna

Zdravím, vím že to nepatří k danému tématu, ale potřebuji poradit. Jsem sama se synem a nevyšla jsem tento měsíc s penězi. Nemáte některá z Vás zkušenosti s půjčkou http://www.penizeprolididneska.cz/a/br3 ? Známá půjčku zkoušela a byla velmi spokojená. Peníze jí přišli na účet hned a dokonce prý neplatila žádné úroky. Má někdo z Vás s nimi ještě nějakou zkušenost? Moc děkuji za jakékoliv informace

Andrea

Ahoj! Ráda bych navštívila Kubu na cca 2 týdny, v podstatě kdykoliv, proto hledám parťačku. Andrea. Můj email: an********@em***.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: