Spolucestování Amerika

Kuba 2015

Jirka

Má někdo v plánu jet nízko nákladově na počátku roku na Kubu? 3-4 týdny?

Zkušenosti čtenářů

Lucka

Létám na Kubu pravidelně někdy v půli až koncem ledna a jsem tam až do konce března. Problém je, že nemůžu mít řidičák, ale zase znám na Kubě každou díru. Pokud by někdo měl zájem, jsem k dispozici.

Miloš
Lucka:

Ahoj, delší dobu uvažuji o výletu na kubu, ale popravdě mi chybí nejen zkušenosti. Zajímala by mne i přibližná finanční stránka. Pokud by jsi měla chvilku, rád bych se dověděl něčemu novému na mailu cp**@****am.cz. Děkuji

laky
Lucka:

Ahoj Luci
Chtěli bychom příští rok s taneční partou podniknout cestu na Kubu. Hlavně poznat krásná místa, a to především ty méně turisticky známá a hlavně tančit ten nádherný tanec, kterým salsa jistě je.:-) Únorový či březnový termín by byl pro nás určitě fajn. Nevím jak parťáci, ale já bych určitě chtěl zůstat minimálně měsíc. Netuším však jak sehnat co nejlevnější letenku, či jestli existuje nějaký jiný způsob dopravy na tento ostrov než leteckou cestou. Nevadí mi strávit případně i nějaký ten den v jiné destinaci nebo na letišti čekáním na další letecký spoj. Můžeš mi napsat na mail nějaké informace, které je důležité před odjezdem vědět a případně jak by to bylo, kdybychom se chtěli případně k tobě připojit?

Lucka
laky:

Ahoj. Na kubu letím 20.11 a jsem tam do vánoc. Pokud bys měl ještě zájem, dej vědět, nebo mi sem napiš nějaký tvůj mail.

Hanka
Lucka:

Ahoj Lucko,
mohla bych se Tě prosím zeptat na typy, co stojí za návštěvu na Kubě a pár organizačních rad? Letíme letos v listopadu a budu Ti velmi vděčná za jakékoliv bližší infomace. Chtěli bychom procestovat celý ostrov, máme na to 12 dní. Takže bych ráda ověřené typy. Pokud můžeš, napiš prosím na ha****@****am.cz . Děkuji velice Hanka

Karolina,
Lucka:

ahoj Lucko, s tatkou letime cestovat po Kubě na cely Unor 2016, oba dva mame řidičák a budu velmi rada, kdyz se mi ozves na email: Je****@****am.cz a domluvili bysme se na schůzce treba 🙂 s přáním hezkého dne, Karolina

ivo
Lucka:

Ahoj, platí ještě ta Kuba. Rád bych v lednu od cca 6. na 12 – 14 dní na Kubu zavítal. Nejsem náročněj, spíš cestuju, ale rád se i vykoupu…
Kdyžtak se ozvi 603 260 778

J

Otázkou je co bys tam chtěl dělat. Mám určité plány tam na pár týdnů jet, ale nevím jestli by se protnuli naše zájmy. Já bych tam chtěl určitě třeba pár dní strávit potápěním.

martin
J:

Na Kubu bych se chtěl podívat, nejlíp šnorchlovat ale určo něco i vidět,ne se clejch 14dní jen válet, takže kdyby někdo měl podobný plány, sem kdispozici coby „snad“symp.příjemnej spolucestovatel,30let ,Kladeňak, bohužel nedisponuji španělšťinou, proto se mi tam samotnýmu nechce

Janina
martin:

i já bych ráda neco videla z Kuby a šnorchlovani bych taky brala:) krom toho, ze nedisponuji spanelstinou, tak i anglictinou potrebovala bych partaka….bohuzel zacatkem roka nemohu, pracuji na sezony, takze bud rijen az listopad nebo duben az cerven….ani vlastne netusim jestli ma smysl se hrabat na Kubu v rijnu ci v listopadu kvuli destum…diky moc za jakekoli info. ja************@****am.cz

Jezdit na Kubu znamena podporovat komunismus – pockejte az brachove Castrovaci umrou a rezim se zmeni.
Kdyby to byl jen desetnik z Koruny nebo Dolaru, je to porad podpora rezimu.

Martˇas

Je vidět, jak moc musíš být nevzdělaný a z nějakého důvodu zaujatý, nespíš sám ńemáš možnost cestovat a snažíš se to znechutit ostatním,,trapné.
Nicméně až bratři Castr.zemřou,musí být všem jasné co bude následovat…do pár let to tam bude jen nechutné prodloužení floridského výběžku a na to bych fakt nerad čekal, tzn. pokud se někdo buď ještě tento rok(2014) nebo začátek 2015 chystá na Kubu a scházel by jim „nováček“ do party,určitě dejte vědět na ma********@****am.cz, víc než 2týdny bych asi dovču nedostal, ale i tak bych Kubu alespoň jednou viděl v současné podobě. 30let.Kladeňák

Martˇas:

Ver mi stoji o za to ja tam byl alespon 4x a na Vanoce jedu zas. Neodkladej to.

Martˇas:

Ver mi stoji o za to ja tam byl alespon 4x a na Vanoce jedu zas. Neodkladej to.

Ivana

Ahoj, chystám se na Kubu během února 2015, nejmíň na 3 týdny. Umím dobře španělsky. Sice jsem tam ještě nebyla, ale v Havaně mám známé, kteří poskytnou info 😉 Kdyby se chtěl někdo přidat.. 😉

Lída
Ivana:

Ahoj Ivano, taky bych ráda jela v únoru na Kubu, pokud hledáš společníky, prosím pošli mi info na mail wa*****@****am.cz Jsem snad bezproblémová :), hlavně pohoda a užít si cestování 🙂

Lída
Ivana:

Ahoj Ivano, taky bych ráda jela v únoru na Kubu, pokud hledáš společníky, prosím pošli mi info na mail wa*****@****am.cz Jsem snad bezproblémová :), hlavně pohoda a užít si cestování 🙂

Alena
Ivana:

Zdravím Ivano, přemýšlím o Kubě na únor. Ale nemám žádné zkušenosti a vědomosti, co se týká cestovek, letenek, ubytka atd. Rada bych se pridala, kdyby byla ta moznost. Muj email: Bu***********@***il.com

petra

rada bych jela v lete na kubu. 2-3 tydny cestovat a poznavat. Rada se pripojim. je mi 33 let.

Petra
petra:

Ahoj Peti, ja bych take rada nekam uz vyrazila a moji pratele se ne a ne rozhoupat. Tak zkousim hledat zde.

Veronika
Petra:

Ahojte,
ja by som tiez rada vyrazila na Kubu 🙂 Mate uz konkretny plan?
Veronika

Jirka
Veronika:

Zdravím děvčata,
Jedu s jedním chlápkem tady z Hedvábné stezky v polovině února na tři týdny na Kubu. Cestovat a potápět se. Když se budete chtít přidat či se tam potkat, napište mi.

Jirka

luke

Zdar všem, já a moje holka letíme do Havany 14.ledna a vracíme se 3.února 2015. Na pár dní hledáme někoho(nejlépe dva), kdo by si s námi půjčil auto a něco pocestoval…
Luke
čao

luke
luke:

jo a můj mejl: a.******@****am.cz a telefon:736 531 720
Luke
čao

Pedro

Zdar, hladam parataka/partacku na backpacking po Kube v marci (03.2015) na 3 – 4 tyzdne. Klucove slova su: hory, more, pohoda, fun. Konkretne plany si dohodneme. Kto ma zaujem, nech pise na ba*********@**ho.com
Pedro

Iwik

Ahoj, chystame se pravdepodobne v breznu pristiho roku na Kubu, Lucko budu rada za jakekoli tipy a rady a radi bychom se domluvili na pripadnem pruvodcovani 🙂
Diky I. ev*@****am.cz

majda

ahoj mám prosbu, nevíte někdo jak je to s výměnou peněz, když přilétáme do havany v neděli a rovnou chceme pokračovat do vinales? také bych potřebovala poradit od zkušených cestovatelů, kde je na přelomu února a března nejlepší potápění – budeme mít auto. Neplánujeme ale jet až na jih, jen na úroveň cayo coco.

díky majda

Petr

Byl jsem 3 týdny přelom února a března 2015.Z toho 11 dní autem z Varadera střed a západ Kuby.
Pe*******@****am.cz

Petr

Byl jsem 3 týdny přelom února a března 2015.Z toho 11 dní autem z Varadera střed a západ Kuby.
Pe*******@****am.cz

Petr

Pe*******@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: