Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, v uvedenem terminu cestuju do Havany a pak po Kube. Pokud by mel nekdo v danem terminu chutnalo se (treba i na cast pobytu) pridat, tak se ozvete. Patrik
Zkušenosti čtenářů
Katarína
ahoj Patrik, dnes som sa dozvedela, ze mam volny březen a mam chut na kubu. Precestovat + nasat atmosferu originálneho latina. Predstavu konkretnu nemam bo to bolo dnes len co som sa rozhodla. kazdopadne moj styl je hodne nizkonakladovo a co najviac spiato s domacou populaciou. Ak si este neodletel ozvi sa. Pa
Terka
Katarína:
Ahoj,
moc rada bych jela v breznu na Kubu. Koukala jsem, ze jsi prispivala uz jinam, Katarino. Takze odepisu jen sem a ber to jako univerzalni odpoved 🙂 Mam predstavu jet na Kubu (ci jinam, napadl me Izrael) na 3-4 tydny, nic draheho a zadne prilisne valeni u more. Klidne bych jela i ve trech, ctyrech lidech, je to bezpecnejsi a vetsi sranda.
Ozvi se, prosim, na tc******@****am.cz
Terka
Terka
Katarína:
Ahoj,
moc rada bych jela v breznu na Kubu. Koukala jsem, ze jsi prispivala uz jinam, Katarino. Takze odepisu jen sem a ber to jako univerzalni odpoved 🙂 Mam predstavu jet na Kubu (ci jinam, napadl me Izrael) na 3-4 tydny, nic draheho a zadne prilisne valeni u more. Klidne bych jela i ve trech, ctyrech lidech, je to bezpecnejsi a vetsi sranda.
ahoj Patrik, dnes som sa dozvedela, ze mam volny březen a mam chut na kubu. Precestovat + nasat atmosferu originálneho latina. Predstavu konkretnu nemam bo to bolo dnes len co som sa rozhodla. kazdopadne moj styl je hodne nizkonakladovo a co najviac spiato s domacou populaciou. Ak si este neodletel ozvi sa. Pa
Ahoj,
Terka
Ahoj,
Terka