Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, jedem s pritelem na Kubu, nejedete nekdo take v podobnem terminu. Mohli by jsme se tam potkat.
Hana
Zkušenosti čtenářů
ivcca
ahoj Hanko,
jestli všechno vyjde, tak bychom měli s manželem odlétat z čech 17.11. a plánujeme to do cca 9.12., takže časově se tam určitě potkáme. Jestli budete chtít, tak se ozvěte. Věk 32 já, manžel 39 🙂
jinak si to moooc užijte, ivča
Hana
ivcca:
Ahojky,Urcite se radi potkame,napis mi na sebe mobil.Odkud jste, my od Berouna. Je mi 29 a priteli 33.Mate nejaky plan,jak by jste chteli Kubu procestovat? Kdyby jsme nestihli spojit prshedvabnou stezku,tak cislo na me je 608731746. Mej se
Hana
ivcca:
Ahoj Ivco,tak touto cestou jsme se spojit nestihly, zitra rano odletame, ale jak jsme jiz psala, budeme radi,kdyz napisete treba sms a na Kube se potkame, pripadne muzeme cast cesty spojit.Mejte se
Hana
ahoj Hanko,
jestli všechno vyjde, tak bychom měli s manželem odlétat z čech 17.11. a plánujeme to do cca 9.12., takže časově se tam určitě potkáme. Jestli budete chtít, tak se ozvěte. Věk 32 já, manžel 39 🙂
jinak si to moooc užijte, ivča
Ahojky,Urcite se radi potkame,napis mi na sebe mobil.Odkud jste, my od Berouna. Je mi 29 a priteli 33.Mate nejaky plan,jak by jste chteli Kubu procestovat? Kdyby jsme nestihli spojit prshedvabnou stezku,tak cislo na me je 608731746. Mej se
Ahoj Ivco,tak touto cestou jsme se spojit nestihly, zitra rano odletame, ale jak jsme jiz psala, budeme radi,kdyz napisete treba sms a na Kube se potkame, pripadne muzeme cast cesty spojit.Mejte se
Hana