Hledame dva dobrodruhy/spolucestovatele na mesicni poznavacku po Kostarice a Paname. Cilem je projet obe zeme pronajatym autem a videt vse zajimave co tyto zeme nabizeji.Pokud by mel nekdo zajem se pridat,dejte vedet.
nevíte jestli je problém přejet z kostariky do panamy vypujčeným autem z autopujčovny?s kostarickou SPZ ? jde mi o to jestli to na hranicich nějak kontroluji.samozřejmě připadna rizika(bouračka,kradež) bych bral na sebe
Ahoj Ireno,este hladate spolucestovatelov do Kostariky/Panamy?Patria k destinaciam,kde by som sa chcela vybrat:-).Len ja mozem max.na 3tyzdne.Budem rada,ak mi napises na mail: ev*******@*****um.sk
dejte pak vedet zda nebyl problem projet obe zeme autem z pujcovny tam i zpet.me to letos nevyjde,musim to odlozit na pristi rok
Ahoj Ireno, obě země jsem navtívil nedávno. Z Kostariky jsem byl těžce zklamán, z Panamy naopak nadšen – byla super.
ahoj Jaro,moc diky za zpravu.Mohl bys mi na sebe dat nejaky kontakt,rada bych se te poptala na par praktickych detailu ke KO-PA ceste. Jsi z Prahy nebo mimo phu?Muzem se bud setkat (praha/ a nebo bych ti alespon rada brnkla,diky moc predem,Irena