Spolucestování Amerika

Kostarika, Panama a San Blas – květen 2013

Anka

Ahoj, začátkem května 2013 dorazím do Kostariky sama, nechtěl by se někdo připojit na cestu Kostarikou a/nebo potom busem ze San Jose do Panama City s možným výletem na úžasné karibské ostrůvky San Blas? Je to ráj 🙂
Jinak, je mi 26, více info kdyžtak po mailu 🙂
Budu se těšit, že snad najdu někoho s podobným plánem, abych nejela sama! 🙂
Anička.

Zkušenosti čtenářů

poplis

ahoj,nechces potom napsat neco o momentalnich cenach san jose-panama a jak,cim a za kolik se dostanes na ostrovy san blas?
predem díky
ceka me ta cesta pristi rok,jel bych klidne i letos s tebou,ale v kvetnu uz tam prsi a to neni nic pro me 🙂

leos

Ahoj, muzes mi na mejl napsat podrobnejsi info, kolik by to priblizne melo stat…atd, na kostariku bych se asi i odstehoval. au****@****am.cz

Tomas

ciao, skoda, ze nejedes uz ted )) odlet 25.2. – Tomas

Jana

Nazdar, všichni.

Vyrazím z Kostariky, chystám se odspodu nahoru – konec v Mexiku. Start v polovině října, zpět do ČR konec listopadu 2013. Termín mám už daný – nelze změnit.
Kdybyste se chtěli potkat/přidat v tomto termínu, neváhejte dát vědět přímo na můj email. Fajn dny všem, Jana, 30

Jiří

Ahoj, potřeboval bych poradit. Začátkem února bychom s manželkou radi jeli do Panamy. Letenky uz mam do Panama City, radi bychom strávili tyden u moře v Sanblas. Potřeboval bych poradit, jak se z Panama City dostanu do Sanblas, zda je mozné y Sanblas sehnat ubytováni? Mockrát děkuji za odpověď.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: