Spolucestování Amerika

Kostarika na 14 dní-duben 2014

Vlaďka

Ahoj, hledám spolucestovatele(2-3) na Kostariku letos v dubnu. Chci procestovat trochu zemi, poležet si na pláži v Karibiku, dát si i dobrý rum, vidět krásnou přírodu a taky zažít nějakou legraci. Jsem hodně energická, spontánní a mám ráda zábavu. Dokážu dělat kompromisy a nemám ráda lidi, co vidí ve všem problém. Můj plán je koupit letenky na duben, pak si nechat poradit nějaký cestovní plán na 14 dní, kam naházíme vše, co chceme vidět, půjčit si třeba i auto na několik dní, abychom toho stihli více. (Určitě se ale nechci každý den někam jen hnát.) Zatím jsem to spočetla tak na 30-40 tisíc Kč i s letenkami. Záleží na domluvě. Těším se, že se někdo najde. Jsem společenská a samotný se mi fakt nechce:)

Zkušenosti čtenářů

Elena

Ahoj Vladka,
idem na Kostariku v breznu, nechcela by si zmenit termin cesty? Zatial som sama, odchadzam 26.2. a navrat 25.3.Prve 2 tyzdne budem v jazykovej skole a potom 8 dnin mam zatial volnych. Mam 58 a som z Bratislavy.
Zatial sa mi nepodarilo nikoho presvedcit a cakat som nechcela, tak radsej sama ako vobec.
Budem sa tesit, ak sa ozves.
Ela

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: