Hledám zájemce o hezkou a dobrodružnou cestu do Kolumbie (příp. i Ekvádoru) pro doplnění malé skupiny. Vysokohorský trek krásnými horami s možností výstupu na ledovcový vrchol, pralesní trek ke Ztracenému městu či k indiánům Kogi, pláže Karibiku v NP Tayrona, rafting na řece Suarez, výlet na koních kávovými plantážemi, muzeum zlata…a mnoho dalšího..Rád Vám napíši více. Richard
Ahoj,
tak mám pocit, že začátkem roku bude v Kolumbii zase „půlka“ Česka (loni jsem několikrát slyšela češtinu v Kostarice a o Thajsku předloni ani nemluvím) 🙂
http://mi-aventura-pancolombiana.blogspot.com.es/
Zdravím
Kolumbie je 14x větší než ČR…nebudeme tam do sebe narážet.
Behem 19 mesicu cesty po Jizni Americe jsem potkal presne 5x nejakeho Cecha nebo Slovaka, takze nemejte obavy 🙂
Ahoj, jak moc je náročné cestovat po Jižní Americe, ale pozor s malým dvouletým klučinou a jak je to náročný finančně. Myslím tím kolik minimálně člověk musí mít v kapse aby to zvládl bez stresu . Díky
Ahoj,
také přemýšlím o Kolumbii, můžeš mi kdyžtak poslat nějaký bližší info (termín, počet lidí, itinerář) na mejl dv*****@****am.cz a ja bych se ozval, pokud bych se přidal.
Díky moc za info..
Ahoj,
my jedem s pritelem do kolumbie od pulky prosince do pulky ledna. Trasu zatim planujem, ale radi se s kymkoliv potkame pro zdolani narocnejsich tripu – NP Tayrona, Ciudad Perdido planujem tez. Kdyztak mi pisni na mail a.**********@****am.cz.
aja
Hledám parťačku 50+ do Kolumbie od začátku ledna tak na měsíc. Jen na vlastní pěst, bez cestovky. Zkušenosti mám. Email pod jménem.
Ahoj.
Napis mi prosim svoju predstavu o ceste.
Sona (60)
Ahoj,
hledám též parťáka pro cestu v termínu leden-únor 2013.Kolumbii částečně znám a španělsky se domluvím dobře. Láká mě Ztracené město, Cocuy a jiná místa.
Roman
fr*****@****am.cz
Ahoj Romane
Chci od poloviny ledna někam vyrazit.
napiš mě prosím podrobnosti, a pošli tel. kontakt, abych ti mohl zavolat.
Jarda
ahoj,
ze zdravotních důvodů musím zrušit cestu do kolumbie. Mám k prodeji zpáteční letenku.
Termín 18.1.-9.2.2013
Odlet a přílet z Německa. Původní cena 21 tis.přes Pelikana, ale samozřejmě slevím. Za přepis jména je něco kolem 1300-1500 kč.
Děkuji
Ahoj,
letenka už k dispozici není.
ahoj Richarde,
planuju kolumbii na zacatek roku. rada se dozvim vic o vasich planech a popripade se i rada pridam.
napis mi prosim par veci na mail, nebo se muzem treba nekde potkat?
slunickovy den
Lenca