Jižní Amerika

KOLUMBIE leden-únor 2013

Richard

Hledám zájemce o hezkou a dobrodružnou cestu do Kolumbie (příp. i Ekvádoru) pro doplnění malé skupiny. Vysokohorský trek krásnými horami s možností výstupu na ledovcový vrchol, pralesní trek ke Ztracenému městu či k indiánům Kogi, pláže Karibiku v NP Tayrona, rafting na řece Suarez, výlet na koních kávovými plantážemi, muzeum zlata…a mnoho dalšího..Rád Vám napíši více. Richard

Zkušenosti čtenářů

lenka

ahoj Richarde,

planuju kolumbii na zacatek roku. rada se dozvim vic o vasich planech a popripade se i rada pridam.
napis mi prosim par veci na mail, nebo se muzem treba nekde potkat?

slunickovy den
Lenca

Katka

Ahoj,
tak mám pocit, že začátkem roku bude v Kolumbii zase „půlka“ Česka (loni jsem několikrát slyšela češtinu v Kostarice a o Thajsku předloni ani nemluvím) 🙂

http://mi-aventura-pancolombiana.blogspot.com.es/

Zdravím

Katka:

Kolumbie je 14x větší než ČR…nebudeme tam do sebe narážet.

hb
Katka:

Behem 19 mesicu cesty po Jizni Americe jsem potkal presne 5x nejakeho Cecha nebo Slovaka, takze nemejte obavy 🙂

Zoe
hb:

Ahoj, jak moc je náročné cestovat po Jižní Americe, ale pozor s malým dvouletým klučinou a jak je to náročný finančně. Myslím tím kolik minimálně člověk musí mít v kapse aby to zvládl bez stresu . Díky

Tomáš

Ahoj,

také přemýšlím o Kolumbii, můžeš mi kdyžtak poslat nějaký bližší info (termín, počet lidí, itinerář) na mejl dv*****@****am.cz a ja bych se ozval, pokud bych se přidal.

Díky moc za info..

Alena

Ahoj,

my jedem s pritelem do kolumbie od pulky prosince do pulky ledna. Trasu zatim planujem, ale radi se s kymkoliv potkame pro zdolani narocnejsich tripu – NP Tayrona, Ciudad Perdido planujem tez. Kdyztak mi pisni na mail a.**********@****am.cz.

aja

MarieAnna

Hledám parťačku 50+ do Kolumbie od začátku ledna tak na měsíc. Jen na vlastní pěst, bez cestovky. Zkušenosti mám. Email pod jménem.

Sona
MarieAnna:

Ahoj.
Napis mi prosim svoju predstavu o ceste.
Sona (60)

Roman

Ahoj,
hledám též parťáka pro cestu v termínu leden-únor 2013.Kolumbii částečně znám a španělsky se domluvím dobře. Láká mě Ztracené město, Cocuy a jiná místa.
Roman
fr*****@****am.cz

Leska Jaroslav
Roman:

Ahoj Romane

Chci od poloviny ledna někam vyrazit.
napiš mě prosím podrobnosti, a pošli tel. kontakt, abych ti mohl zavolat.

Jarda

Luc

ahoj,
ze zdravotních důvodů musím zrušit cestu do kolumbie. Mám k prodeji zpáteční letenku.
Termín 18.1.-9.2.2013
Odlet a přílet z Německa. Původní cena 21 tis.přes Pelikana, ale samozřejmě slevím. Za přepis jména je něco kolem 1300-1500 kč.
Děkuji

Luc
Luc:

Ahoj,
letenka už k dispozici není.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: