Spolucestování Amerika

Kolumbie-leden-2014

Jirka

Ahoj, hledám někoho na měsíční cestu po Kolumbii. Chtěl bych navštívit nějaké highlights, moře, parky a města.
Španělsky trochu umím. Nějaké zkušenosti mám.
Jirka

Zkušenosti čtenářů

Lenka

Ahoj, taky chci strašně navštívit Kolumbii. A náhodička, že cestu plánuješ na leden 2014. Já to vidím na let do New Yorku za akční cenu (těch je hodně), rovnou mrknout i do NY a pak přeletět do Cartageny. Letenka tak vyjde asi na 21000,- (se zpáteční). Sháním co nejvíce lidí. Přece jen jet tam sama by asi nebylo moc chytrý.
Zatím žádný detaily nemám v plánu. Každopádně se Ti určitě ozvu jestli máš zájem.
Jinak španělštinu mám teď intenzivní výuku, chci umět dobře než pojedu.
Měj se zatím pěkně.
Lenka

Honza

Máme zájem o 3, max. 4 týdenní putování po Kolumbii v lednu – únoru 2014.
Jsme zkušení postarší cestovatelé ale do Kolumbie bychom uvítali společnost.
Pokud by byl zájem, tak dej vědět.
Honza

Marcel

Ahoj Lenko, kdybys mela zajem o letenku do Bogoty za 16.990 Kc- tak dej vedet. Na nektere terminy se da najit i cena 15.990 Kc. V pripade zajmu dej vedet.
ma*********@***oo.com 731 366 823

Marcel

jeste doplnuji – odlet samozrejme z Prahy !

Miro

Ahoj, tiež by som rád šiel do Kolumbie. Základy španielčiny viem a v Lat. Amerike som bol niekoľkokrát. Ak stále hľadáš spolucestovateľa, tak sa môžeme dohodnúť mailom: mi*****@***il.com.
Miro

Lena

Ahoj,
o Kolumbii jsem vzdycky taky uvazovala a tenhle termin mi clekem vyhovuje. Spanelsky se domluvim bez problemu. Pokud jeste nekoh shanis, prosim ozvi se mi nebo se ozvete i klido nekdo dlasi samozrejme! Laka me Kolumbie, ale treba i Mexiko, jsem flexibilni, o konkretni naplni bychom se pobavili asi mailem nebo treba i osobne.
Lena

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: