Spolucestování Amerika

Kolumbie květen 2015

Jitka

Sháním dobrou společnost na cesty Kolumbií na trase: Bogota-Santa Marta-PNN Tayrona-Cartagena-Cali-Zona Cafetera-San Augustin-Bogota. Dohromady cesta na 3 týdny. Jsem španělsky mluvící a na některých místech trasy mám kontakty.

Zkušenosti čtenářů

Jana Rumlová

Ahoj Jitko, zaujala me tvojvyzva. Mela bych letet ted v sobotu do Cali a zustavat az do 4/6. Pzatim pevny nemam. Sice trkterou pises, mam uz projetou, ale klidne bych ji dala znovu. POkud bys mela zajem, jsem zatim na telefonu 739 418 159 nebo mejl Ja**********@*******om.Ted jsem dostupna porad, ale nevim, jak na tom bddu v Kolumbii po prijezdu. Sice sim kartu mam, ale zalezi, kde se budu pohybovat kvuli signalu

Mej se krasne a at se pripadne cesta vydari.
Jana Rumlova

Jana Rumlová

Ahoj Jitko, zaujala me tvojvyzva. Mela bych letet ted v sobotu do Cali a zustavat az do 4/6. Pzatim pevny nemam. Sice trkterou pises, mam uz projetou, ale klidne bych ji dala znovu. POkud bys mela zajem, jsem zatim na telefonu 739 418 159 nebo mejl Ja**********@*******om.Ted jsem dostupna porad, ale nevim, jak na tom bddu v Kolumbii po prijezdu. Sice sim kartu mam, ale zalezi, kde se budu pohybovat kvuli signalu

Mej se krasne a at se pripadne cesta vydari.
Jana Rumlova

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: