Ahoj,
rada bych vyrazila cca na 3 tydny do Kolumbie. Predbezny plan: Bogota, vesnice v podhuri And (SV od Bogoty a jizne od Medellinu), Medellin, sever (Cartagena, Ciudad Perdida).
Planuju duben, ale kdyby se nasel partak, prizpusobim se.
Chtela bych pohodu s krosnou, mix low cost a klasickych ubytovani, transport verejnou dopravou, pripadne auto na kratsi vylety a prelety mezi vetsimi mesty.
Kdyby mel nekdo chut se pridat, dejte vedet.
Katka (33)
Ahoj Katko,
dávám dohromady menší partičku – max. 4 lidi na září/říjen 2023. Itinerář zatím nemám naplánovaný den po dni, ale vše co zmiňuješ bych ráda také viděla. Kdyby Ti nevyšlo letošní jaro, tak se klidně ozvi…;-)
Ahoj Anno,
na jaro jsem nakonec zvolila jinou destinaci, ale Kolumbie mě láká pořád. Termín září/říjen se mi zamlouvá a předběžně bych se ráda přidala.
Katka
Ahoj Katko,
tak to je super, písni mi prosím na an**********@***il.com. Pošlu ti předběžný itinerář a tak nějak probereme všechno, co by Tě k tomu zajímalo…;-)
V září a říjnu máme letenky do Kolumbie( 2 osoby) . Máte v plánu perdidu? V září je zavřená. Hodláte dopředu se objednat u agentury a nebo až přímo v Santa maria? Prosím a nemohla byste mi taky poslat itinerář? Pro inspiraci a třeba bychom se tam někde setkali. Můj e-mail: rkamila@ seznam. Cz. Moz děkuji.