Ahoj všem.
S kamarádem máme letenky do Kolumbie na termín 12.12.-28.12.2014, je zde někdo další kdo má v plánu tam letět v tento termín, že bychom si poskytli navzájem nějaké rady a třeba bychom něco naplánovali společně??:-)
Na zkušené cestovale mám prosbu, zda by mi napsali nějaké důležité rady ohledně cestování po Kolumbii, bude to má premiéra, díky moc:-)))
No my měli štěstí strašný, na internetu se objevily letenky za nějakých 8.000,- Kč, ale bylo to dost rychle pryč..
Kupovali jsme přes polského pelikána…
tak to se tam vystridame, ja kupoval ve stejne akci, priletime 28.12 ve 2145 do Bogoty. Budu rad, kdyz si vymenime pred vasim odjezdem itinerar. Na vymenu zkusenosti asi nebude cas 🙂
taky se chystáme ale až v únoru na 16 dní..Sehnal jsem lonely planet v cz ale moc informaci tam není..jinak náš itinerář:Barichara(Guane)-Cartagena-NP Tayrona-Menizales(sopka los nevados Ruiz)-Salento(Valle de Cocora)-Bogota..Jak jsem koukal na ceny autobusu tak to levná zalezitost moc není,přeci jen velké vzdálenosti ale ten přepych u Bolivariano express…to nás přesvědčilo dát přednost autobusu před letadlem:-)
prosím tě, jakej LP jsi sehnal v češtině? ty máš Kolumbii? já sehnala jen Jižní Am.-severovýchod,a to je opravdu stručný…
Ahoj,
my letíme 16.12-14.1..jedeme dva..jaký máte plán cesty?
ahoj, zatím plánujeme, ozvi se mi na email 😉
Ahoj, ja se prave vrátil po 5 týdnech. Kdybys chtela nejaky info, klidne napis na email. Základně si to tam moc užijte. Radil bych jet na mene mist a vic si je užit, Karibik vynechat.
Vsem cestovatelum do Kolumbie: Ziji v Medelinu a rad poradim ci pomohu. Skype: jan.pribyl.cz tel. (0057) 317 290 38 22 ho*********@********co.uk
Stastnou cestu y hasta pronto! 🙂
ahoj Honzo.. není možné, že jsme se potkali na letišti v Cartageně v dubnu? 🙂 Letěli jsme směr Bogota…
zdravím,my letíme 16.1.na 2 měsíce.Můžu se zeptat,co určitě nevynechat a je to dostupné? A měli jsme v úmyslu i projet Karibik – od Capurnagá až na Guajira – po nějakých menších místech.Proč Zdenek radí vynechat Karibik?
díky
ahoj ivo,
karibik urcite nevynechavat, doporucuji la guajiru (napr. cabo de la vela), valledupar, santa martu, barranquillu a cartagenu!
Ahoj. Do Kolumbie letim 30.1.- 28.2. Kdyby se nekdi chtel pridat budu rad.
Doporucte nejaka mista kam se mrknout. Budu rad za jakekoliv info. V planu mam i zonuAmazonas.
Doporučená místa a další info je tady:
http://www.hedvabnastezka.cz/diskuse/jizni-amerika/kolumbie-itinerar-pro-20-dni/
Odletame 12. Prosince z vidne,v bogote mame byt okolo 22 hodin,nocleh kousek od letiste a rano zahajujeme planovani cesty dle moznosti. Prelet popayan,pak purace n.p,ev.vystup, sirne doly,termaly, tierrodentro a jeho hroby, st.augustin. a sochy, tatacoa poust, bogota a. Viejovincienco a prelet na makarena ,cano cristales na 2 dny, pak bogota a okoli. No a co vy planujete
Ahoj,
zvažujeme v lednu (od 14.1.) cestu do Kolumbie, máme na to čistých 12 dní tam, což je málo, ale lepší než nejet nikam 🙂
Mohli bychom poprosit o nějaká doporučení? Mapy? Kam jo, kam ne? Na co bacha? Jestli vůbec? 🙂
Popřípadě nebudete někdo na místě, že bychom se spojili (jsme dva).
Předem díky moc.
Eliška + Ondra
Ahoj, jsem v Kolumbii, konkrétně v Medellinu a nějaký čas tady budu. Pokud dorazíte klidně mě kontaktujte. Můj kontaktní formulář je na mém webu: http://www.zivotnabali.cz/kdo-jsme/
Etnes, za kolik a od koho máte letenky? my tam na tenhle termín taky chceme,a le letenky jsou všechno cca 30, tak třeba jste to sehnali lépe….