Diskuse k článkům

KLUB CESTOVATELŮ BRNO

Namibi

Muzu se zeptat kde budete informovat o chystanych akcich v nove restauraci???? tady na tehle strance? diky za odpoved Namibi

Zkušenosti čtenářů

David G

Ano, na program je „klikací odkaz“ přímo v textu této stránky. Program zrovna dáváme dohromady. Předášky poběží od ledna (s pár výjimkama) a jejich program by měl být hotov do půlky listopadu.

Výstavy a další věci běží hned.

David

Marek

Dobry den,

Pocul som ze budete menit kuchara? Prosim nechajte ho naucit soju na zampionech od toho stareho! Do tej restauracie chodim hlavne koli tomu super jedlu. Inac aky je WEP key na wifi? Castnik nevedel.

Dakujem.

David G
Marek:

Dosavadni kuchařka tam bude taky.
Wifi kod je 1234567890

Hezký den

Marek
David G:

Super! Dakujem! Inac by som chcel povedat ze novy look sa mi paci ovela viac ako povodny faraon 🙂 Vystava fotiek je naozaj pekna.

David G
Marek:

Marku,
prosim napiste mi na mail – jeste neco ohledne te soje na zampionech 🙂
Diky

Liška
David G:

Zdravím, přidávám se k Markovi kvůli té sóji. V „Egyptě“ (tak jsme říkali s kolegy z práce původní restauraci) to byl jediný důvod, proč jsme tam chodili. Teď po změně, je důvodů k návštěvě daleko víc, ale sója nám chybí 🙁 Když už jsem u těch důvodů… neodpustím si pochvalu, kdybych se měla rozepsat, byla by převeliká, ale stručně – výborná, zdravá!! kuchyně, velmi ochotný personál, super fotky na stěnách, super fotky v lístku, pěkné čisté prostředí… Je to super! A hlavně – protože pracuju za rohem, oceňuji tuhle proměnu (z „Egypta“ na Cestovatelský klub) už proto, že strava v nedaleké a dříve široko daleko jediné restauraci, příliš neprospívá tělu 🙂 Takže dík dík moc a omlouvám se za tak dlouhý příspěvěk… ale kdo nemusí mastný jídlo a pracuje nedaleko a znal dřívější „Egypt“, pochopí mně.

allpa

Moc chválím změnu v restauraci. Příjemné prostředí, výborné jídlo. Jen tak dál. 🙂

Ales

Dostal jsem na Vas odkaz, ze je Klub nekuracka restaurace (krome vodnich dymek). na strankach tuto informaci ale nevidim – je to pravda?

zdravim, Ales.

[email protected]
Ales:

Dobry den, restaurace je opravdu nekuracka (s vyjimkou vodnich dymek). Dekuji za upozorneni, jiz jsem to doplnil do textu na strankach.

Kepi
[email protected]:

Dobrý den, musím říct, že to je jeden z hlavních důvodů, proč k vám rádi chodíme. Bohužel však včera na zahrádce nás čekalo nepříjemné překvapení, když v době obědů u okolních stolů začalo několik lidí kouřit.

Věřím, že je dobrým zvykem i v mnoha kuřáckých restauracích, že alespoň v době obědů se nekouří, vzhledem k tomu, že máte být restaurace nekuřácká, je tohle dost škoda. Sedět v létě vevnitř jen kvůli kuřákům je nepříjemné.

Tashi
Kepi:

Dobry den, na četné ohlasy hostů jsme se rozhodli, že i zahrádka bude v době obědu nekuřácká. Ohledně kouření i ve večerních časech řešení zvažujeme. Děkujeme za upozornění a za názor.

Miki

Super jídlo, moc jsem si pochutnal. Doporučuju. 10/10
Každopádně jsem se někde v menu dočetl, že se „východní“ jídlo skládá z více malých chodů než jednoho velkého. Možná by prospělo udělat takový mix také v nabídce. Přeci jen laik těžko nakombinuje něco co ani neví jak chutná.
Díky

Tashi
Miki:

Miki, dekujeme za ohlas, jsme radi, ze Vam i ostatnim chutna. ;o)
K mixum malych jidel – tyto mixy v nabidce jiz jsou a to jak v sekci „Mala tepla jidla“ (napr. To nejlepsi z libanonskych predkrmu; Z tábora beduínů; Dieta harémových dívek a další), tak v sekci „Velká jidla“.
Tyto mixy mame take jako soucast polednich obedovych menu.
Pokud si chcete sestavit vlastní mix a nevíte si rady, neváhejte požádat o radu obsluhu. ;o))

Filip

Dobry den, ani jsem nevedel, ze puvodni (a kdyz jsem tam byl – tak vzdy prazdny) Faraon je takhle predelany a zacal ve velkym stylu. Brzo se tam asi podivam a docela se na to tesim. Jak na jidlo, tak na vodni dymku. A prave na vodni dymku bych se chtel zeptat.
S jakym samozapalnym uhlikem ji podavate? Kokosovy, citronovy, samozapalny, drevena briketa, nebo jiny?

Dekuji 🙂
Preji hodne stesti v podnikani

[email protected]
Filip:

Dobry den Filipe, vodni dymky podavame s uhliky Three Kings, stale vsak hledame nejake vhodnejsi. Pokud byste mel tip na nejake dobre uhliky, budu za nej rad.

Pedro
[email protected]:

Dobry den, v jedne nejmenovane cajovne v Brne pouzivaji Kokosove uhliky, nejsou samozapalne, tudiz je jejich pripalovani obtiznejsi, nicmene pokourenicko kvalitnejsi. Doporucuji vyzkouset. Pripadne se poptat 😉

Filip

Ups, zacatek druheho odstavce mel byt takhle:
„S jakym uhlikem ji podavate?…“

r.pavelka

Vážení,
chtěl bych vás pochválit za výborný začátek. Prostředí je podstatně lepší než Faraon – světlo, klid, pohoda, hezké slečny „obslužnice“. Prostě paráda. Jen tak dále – už k vám chodím.
Díky

Tashi
r.pavelka:

Dobry den, děkujeme za ohlas a budeme se snažit, aby výborný začátek byl co nejdelší. ;o))

Marto

chcem sa spytat ci na prednasky o cestovani co se konaju u vas sa treba dopredu rezervovat misto?dekuju…

Petra

Dobrý den,
velmi mi u vás chutnají libanonské klobásy, jinde jsem se s nimi nesetkala. Chtěla bych se proto zeptat, zda byste mi nemohli dát tip, kde je možné je sehnat, případně zda je lze u vás koupit.
Díky za odpověď.

Tashi
Petra:

Dobry den, jsme radi, ze Vam chutna. Klobasky pouzivame 2 druhy – merquez a sojok. Oboje klobasky kupujeme z obchodu Farah v Praze. V Brne bohuzel o zadnem obchode s temito klobaskami nevim.
Makro ma ve svem sortimentu merquez klobasky, o tech vsak si nejsem jist, ze jsou halal, proto je kupujeme z vyse uvedeneho obchodu, ktere jsou 100% halal.

Vladka Svitakova

Vcera jsme pri navsteve pratel v Brne navstivili Vas Karavanseraj. Jsme priznivci prazskeho a casto ho i navstevujeme. Nicmene brnensky nas nadchl vzdusnym prostorem, zahradkou a hlavne vynikajicim jidlem. Diky za dobry obed a jsme radi, ze se tato myslenka ujala i v Brnisku :o)! Hodne zdaru!!!

Alf

Zdravím, jsou někde dostupné nějaké fotky letní zahrádky na omrknutí?:)

Tashi
Alf:

Děkuji za připomínku, fotky zahrádky dodám v nejbližší možné době. ;o)

Monika

Dobrý den,
chvíli jsem nesledovala dění na brněnském jevišti a jsem úplně překvapená, co to tu vyrostlo za skvost..=) jen bych se chtěla zeptat, zda berete stravenky?

[email protected]
Monika:

Dobrý den Moniko,
děkujeme za ohlas, snažíme se odvádět poctivé výkony na místních gastro-prknech, která znamenají svět. ;o)
A k Vaší otázce – stravenky přijímáme, stejně tak i je možno u nás platit platebními kartami.
Přeji pěkný den.

Petr

Dobrý den, krásné prostředí, výborné pivo 11°, alchymistova dílna vynikající a arabské kafe – ještě to trošku musí kuchař doladit, žádný cukr, žádná pěna a ta síla taky chybí, ale to určitě bude taky…Prostředí a atmosféra velice příjemná, už se teším na dýmku

Michal Horák

Dobrý den, vaše restaurace se mi hodně líbí, chodím sem denně na menu. Měl bych jen jeden námět, co takhle rozšířit nabídku piva? Třeba o značku Bernard 😉

Tashi
Michal Horák:

Dobrý den Michale, děkuji za ohlas a za námět.
Rozšíření nabídky piva směrem k dalšímu výrobci neplánujeme, přeci jen je naše pozornost zaměřena na kvalitní a autentické jídlo z Blízkého Východu.
V určité fázi příprav je omezená nabídka pivních speciálů z pivovaru Černá Hora – např. borůvkové pivo.
I když přeci jen – kdyby byla možnost rozšířit nabídku např. o nějaké pivo z Libanonu…. ;o) Jen nevím, zda takové pivo k nám někdo dováží a jestli by to nebylo trochu „nošení dříví do lesa“. ;o)

Dany
Michal Horák:

Co pivo – to nazor na nej. Hlasuji pro Cernou Horu – uz i ten nazev zni tak trochu cestovatelsky 🙂

[email protected]
Dany:

Dany, diky za nazor. Černou Horu jsme zvolili zejména proto, že se jedná o lokálního výrobce a lahve a sudy nemusí jezdit přes celou republiku.
A kromě toho – samozřejmě taky proto, že je považujeme za kvalitního výrobce s chutnými tekutinami. ;o)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: