Spolucestování Asie/ Australie

Kazachstan / Kyrgystan 2013

Kuba

Planujem s pritelkyni na konec leta – tj. +- cestu do Kazachstanu a Kyrgystanu. Doba priblizne 30 – 40 dnu. Mame postavenou Skodu 110 takze cesta vazne na pohodicku. Pokud by mel nekdo zajem radi by jsme k nam nekoho pribrali – ale jedine podobne zoufaly auto nebo motorka :o) Nejde nam o zadne offroad vyjezdy a pojezdeni ale ciste dojet tam a zpet. Cesta na pohodu aby clovek neco videl.

Zkušenosti čtenářů

Mira

Ahoj,
zní to zajímavě:-) já plánuju něco podobného příští rok, už jsem na to koupil žigulíka:-)
letos mi to nevychází, protože v dubnu jedu na motorce do Maroka…pokud to letos „dáte“ dost bych se zajímal o zážitky a zkušenosti, příp by jsme mohli příští rok zpáchat něco zpolu:-)…protože jsem na to s manželkou zatím sám…
já bych chtěl jet hedvábnou stezku(samozřejmě mimo čínu..)ale to je ještě daleko a záleží to na domluvě….
Pokud chceš napiš mi na afrikax(zavináč)seznam.cz a můžem se domluvit příp někde sejít…
Měj se fajn.
Mira

Petra
Mira:

Ahoj, vidím, že plánuješ na příští rok Kazachstan. Taky se s manželem chystáme a byli bychom radši, kdyby se jelo ve více lidech. Plánujeme červenec, popř. kus srpna 2014, podle možností třeba i severozápad Mongolska. Pokud chceš, ozvi se. Zdravím. Petra

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: