Střední Amerika, Mexiko a Karibik

Karibik – cerven 2013

M.H.

V terminu 8.6.-22.6. Karibik, prilet a odlet z ostrova Guadeloupe. Poradte prosim zajimava mista kdekoliv v okoli na potapeni.Diky predem.

Zkušenosti čtenářů

samoelka

Ahoj,
promin, ze vstupuji do tve diskuze. Ale muzes mi dat tip na letenku na Guadeloupe. diky

samoelka:

Ahoj, to je v pohode 🙂
Letenku mam se spolecnosti XL Airways France (Paris-Pointe a Pitre). Mrkni na skyscanner.com

Tomas

občas lítám i s Corsairem nebo když má Air France nějakou akci na letenky,…

Radek

Ahoj, já se chytám na Guadeloupe v termínu 12.6.- 22.6. a jsem zatím sám. Air Caraibes měli akční letenky, tak jsem neváhal, ale rád bych bral někoho k sobě, kdo se bude na ostrově vyskytovat ve stejné době.
V jakém počtu jedete, případně máte už plán co podniknout?
Díky za odpověď,
Radek

MH
Radek:

Ahoj Radku, odpoved v emailu 😉

Barča

Ahoj! Já se chystám na Guadeloupe také v červnu (8.6.-23.6.). Mojí prioritou je potápění, což počítám, že nebude nic levného. Zajímá mě ale, jak je to s ostatními cenami-jídlo, ubytování, přesuny…
Předem díky za info 🙂

Radek
Barča:

Ahoj Barčo,
stejně jako jsem reagoval na mail Maroše, který se mi nakonec ozval, zeptám se i tebe. Chystáš se n ostrov sama nebo letíš s někým?
Jinak sám jsem ještě cenové relace na ostrově taky nezjišťoval, snad tam nebude dráž než u nás. Potápění mě taky láká, ale vše rozhodují finance..
Navíc neovládám francouzštinu, tak to bude asi komukační boj :))
Případně dej vědět na můj mail an******@****am.cz,
díky 🙂

MH
Barča:

Ahoj Barco,
zatim jsem se docetl ze potapeni kolem 40€ za ponor.Lonely planet uvadi ceny za ubytko pomerne vysoky,ale hledal jsem na netu a da se najit za „normalni“ ceny pro batuzkare.
Co se tyce jidla,pocitam ze to bude podobny jako v Evrope.
Mas nejake zajimave tipy kde se potapet?

Ahoj,
M.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: