Ahoj cestovatele, nema nekdo chut projet si autem v cervenci Britskou Kolumbii, Yukon a pripadne i Aljasku? Smer cesty a zastavky podle chuti, treba pres zapadni pobrezni hory, Sea to Sky Highway, Klondike az za polarni kruh, zpatky jinou cestou, proste jak by se nam chtelo. Spani v aute, na kempovistich.
Karel
Ahoj, plánujeme v podstatě totéž, ale v termínu srpen až září 2012. Přidá se někdo?
To zni hodne dobre..srpen az zari. Jen to jeste nevim najisto, jak budu na tom s casem..ale predbezne se mi to dost zamlouva.
Tak super, Tome, kdyžtak mi napiš na mail (klikni na jméno sussenka a objeví se ti), můžem probrat detaily 🙂
ahoj napiste mi prosim na mejl Ke*******@****am.cz cekam napritelkyni jeste nevim kdy presne prileti srpen nebo zari treba se domluvime ahojda Ruda
Ahoj, kedy planujes vyrazit? Ja som momentalne v Usa a uz dlho ma laka autom precestovat Kanadu a Aljasku. Tak by sme to mohli dako vymysliet. Moj mail je – mo************@****am.cz
Ahoj Kajo.
1 chlap by se nam do party hodil. (Ja+2zensky) mame naplanovanou Britskou Kolumbii od 09.06. do 23.6 odlet z Frankfurtu + auto na celou dobu. Spani venku. cca 18.000Kc na hlavu +benzin, jidlo a nejake atrakce.
Kdybys mohl uz v cervnu, pisni.