Ahoj, hledám někoho kdo by vyrazil za přírodou do Kanady a nakonec i na Aljašku. Vidim to začít ve Vencouveru a sunout se postupně na sever. Chci vyrazit někdy v únoru nebo březnu 2010 s návratem září/říjen 2010. Potřebuju parťáka nebo se nikdy nerozhoupu! Honza (24)
Zdar Johny
Dobre to zni… peprak na medvedy uz mas?..Byl bych rad kdybys byl v kontaktu, je pravda ze sem naplanoval na tech 7 mesicu Cinu,ale aljaska a kanada je stejne lakava- pokud neskoncim jak ten typek In to the Wild,no korinky zrat nebudu tak snad ne.
Je to vzdycky o tom rozhoupani,s kamosem sme to planovaly letos, jenze on snad tu prdel nikdy nezvedne,no a jeste do toho holka takze sem ho ze seznamu vyskrt:)a jel sem sam ale do ruska,dobrodruhu je vzdycky malo,proto dej vedet jak to mas v planu.
Dik cus David
Zdar…napsal sem ti na mail!
Ahoj.
A může být ten parťák i 22letá holka?:-)
Holka rikas mmm a dvaadvacetila mmm , hezka ? mmm no ovsem, ovsem ze muze byt.To je neco, to se mi snad zda,to jsem ani nedoufal mmm
To nepsal pes… 🙂
Ahoj Honzi, no zni to velice zajimave, ale je to na hodne dlouho, co planujes na mezidobi? jako kde byt, spat, pracovat etc? A uz teda jedes? 🙂 Me to hafo laka, zatim jsem takova panna v zaoceanskem cestovani, ale zajima me to, jen to jeden z mych snu a laka me me i nadseni ostatnich…pak se da neco uskutecnit…zalezi na faktorech a domluve…tak treba pisni 🙂 pa, eva
Nebuďte sračky, jeďte to na kole! Letos v létě z Vancouveru na Aljašku za měsíc a půl. Nazpět přes Rocky Mountains ten samej čas. Ale je to strašná dřina, to fakt že jo, haha.
No jo, ale to bych si tam musel pořídit kolo…a vůbec to je uplně jiná organizace:)…tentokrát chci jít po svejch! Ale takovýhle cyklo výlety ti schvaluju. Přes Rocky M. to musela být paráda.
jako na kole, hmmm…to beres spis jako ocistec, ne???…jsem teda houby dobrodruh asi, ale jak vidim, chlapi proste musi valit na maximum :))) to ja bych si dala i nejake to pohodlicko radsej 🙂
toz good luck
Čaau:)…odlétám 17.února. Času je to hodně, ale pracovat hodlam jen když najdu něco podle mýho gusta (např nějaká holka pro všechno v jednom z kan. NP). Jinak pohyb stopem a pěšky, spánek když to pujde v hotelu les a hlavně si budu dělat co budu chtít 🙂
Kolik by takový výlet stál?
Tak to záleží na tom jak to člověk pojme :)…ale 50 tisíc stačit nebude.
Hned bych se tam na čas vrátil, protože z toho měsíce v Kanadě z června roku 2004 si skoro nic (žádné extra zážitky, až na srážku s černým medvědem v lese a černým Sebringem na dálnici v T.)nepamatuju. Jedná se zde o sokolský slet v Torontu. Přílet a odraz z Toronta směr jihozápad a zpět. Byl to konvoj 13 vozů, vždy se 4-člennou posádkou na palubě,(kdo neměl řidiče na vystřídání,ten se asi po–měl.)Každý den po několika stech KM nocleh v jiném kempu pod vlastními stany nebo v autě a stále dokola, celkem cca 8 tis. KM. Že to takto rozepisuju, tohle fakt dobrodružství nebylo, co se na Kanadu sluší a patří. Jen ten měsíc vyšel každého asi na 50tis.,vč. renty aut, benzinu a všech možných poplatků. Bon courage a mějte lepší zážitky
v kanadě se dá vpohodě jezdit stopem, např v Toronu funguje slušně MHD-ečko, žrádlo je za stejno jak u nás ne li levnějc…dá se to udělat stylem low budget
O to bych se rád pokusil 🙂
Ahojky, a nechtěl bys to o rok posunout…?? Tohle je přesně cesta mých snů, ale na příští rok už mám něco v plánu…navíc jsem z Vancouveru na Aljašku už jela s CK a bylo to perfektní, ale na vlastní pěst je to něco úplně jinýho…tak kdybys chtěl, písni na BR*****@*****um.cz