Spolucestování Amerika

Kanada 2014 červen – září

Jirka

Ahoj, 2.6. letím do Montrealu a mám 3 měsíce na cestování po Kanadě …plán je otevřenej, vize je dostat se stopem na Aljašku, někdo kdo by se přidal? ..nebo s radou a zkušenostmi? Jirka

Zkušenosti čtenářů

petr

čau čau, jsem teď 3tím měsícem v kanadě a jsem pro nové výlety, tak jestli to je pořád aktuální, tak mi napiš maila a dáme řeč 🙂 dr********@***il.com

Lenka
petr:

Zdarec, mám v plánu frčet do Kanady cca od července do října. Chtěla bych tam zejména teda cestovat (levně a bezpečně). Plány žádné zatím taky nemám. Lenka

Jirka
Lenka:

Cau Lenko, napiš mi mail ji*****@*****il.com ..probereme plány 😉 .jirka

Iva
Lenka:

Ahojky Lenko, máš v plánu jen cestovat, nebo i pracovat, vyrizuju si visa do Kanady, odjet bych chtěla v půlce července a do řijna, tak by bylo fajn, letet s nekym. budu rada, kdyz se ozves. Iva

Martin
Iva:

Ahoj Ivo,

tady Martin. Jsem v jižní Albertě v okolí Pincher Creeku. Pokud jsi stále v Kanadě a máš čas, nabízím následující:

Chtěl bych přibližně od 16. – 30. září podniknout přechod úseku Skalistých hor, tzv. Continental Divide Trail, z Watertonu někam do Kananaskis případně až do Canmore.

Kdybys náhodou měla zájem, ozvi se na můj email. Pak Tě samozřejmě můžu napsat víc.

Martin

Pavla
Lenka:

Ahoj, taky mám v plánu být v této době v Kanadě – nejspíš srpen-září. Ale nejspíš jen v BC tak pokud plánuješ tuto lokalitu, ráda se přidám na některé výlety 🙂

Pavla:

Ahoj Pavlo,

tady Martin. Jsem v jižní Albertě v okolí Pincher Creeku. Pokud jsi stále v Kanadě a máš čas, nabízím následující:

Chtěl bych přibližně od 16. – 30. září podniknout přechod úseku Skalistých hor, tzv. Continental Divide Trail, z Watertonu někam do Kananaskis případně až do Canmore.

Kdybys náhodou měla zájem, ozvi se na můj email. Pak Tě samozřejmě můžu napsat víc.

Martin

Pavla
Lenka:

Ahoj, taky mám v plánu být v této době v Kanadě – nejspíš srpen-září. Ale nejspíš jen v BC tak pokud plánuješ tuto lokalitu, ráda se přidám na některé výlety 🙂

Pavla
Lenka:

Martin
Lenka:

Ahoj Lenko

tady Martin. Jsem v jižní Albertě v okolí Pincher Creeku.

Martin

Michaela

Ahoj, ráda bych se přidala :)Jsem maturantka a od června mám do nástupu na výšku volno a ráda bych cestovala. napište na mail: mi***************@****am.cz

Renca

ahojky,
na aljasku radim jet max do poloviny zari, protoze pak uz je spoustu zajimavosti, turistickejch center i restauraci zavreno a jsou pripraveni na snih a loni prisel 23.zari 🙂 ale od poloviny srpna do poloviny zari to bylo to nejhezci co jsem kdy videla a vrele doporucuju…do kanady snad za rok, se vas tu pak budu ptat na rady ja 🙂 uzijte si to
Renca

Jirka
Renca:

Díky Renato,v září mam letenku zpátky, tak bych tam měl být v té pravé sezóně 🙂 ..jestli tam teda dojedu (eme) 😉

Patrik

Ahojky jsem ted v Banffu v Alberte a nekdy v cervenci nebo srpnu bych rad projel BC.Pokud by se chtel nekdo pridat budu rad.P

Jana
Patrik:

Ahoj, jsem v CAlgary, ale mam podobne plany na projeti BC pravdepodobne zacatkem cervence, tak kdys budes mit zajem, napis na Ja************@***il.com Cht

Jana
Patrik:

Ahoj, jsem v CAlgary, ale mam podobne plany na projeti BC pravdepodobne zacatkem cervence, tak kdys budes mit zajem, napis na Ja************@***il.com Cht

Anna
Patrik:

Ahoj, napiš mi na an*********@***il.com , v srpnu/září bych chtěla jet směr NP Banff a Jasper. Díky, Anna

Musim se smat ze rikate BC lokalita. BC je asi jedenackrat vetsi nez cely Cesko, tak pocitejte s lokalitou jakou si ani nedovedete predstavit.
Ale gooo luck

V Calgary napadl vcera a dnes snih, Alaska highway uprostred Kanadske casti je pod mokrym snehem a ve Whitehorse dnes rano bylo 0C. Tak se priprav s holinkama a extra svetrem … :-)))

David

Ahoj, 17.9. přilétám do Montrealu, pak chci cestovat na východ (Nové Skotsko, Brunšvik) nějaké přírodní parky a pak zpět do Toronta.Někdo kdo by se přidal? David

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: