Ahoj Lidi,
vim, ze diskuze na tema Kanada uz tu je, ale prokousat se tolikati prispevky-navic v rozhazenem datu..na to jsem nemela nervy..Hledam vcelku aktualni informace.
To jak si zaridit vizum informace nepotrebuji to najdu na Kanadskych strankach.. Me spis zajima jesetli nekdo nevite jak je to tam z praci pro studenty o prazdninach,co by jste doporucili a ceho se naopak vyvarovaly a jak je to treba z praci mimo Vancouveru..obcas prihodit zajimavou webovku..
Aktualni informace je, ze je lepsi sedet doma. Doufam, ze jsem podal vycerpavajici odpoved.
Situace se ma tak,Anicko,ze i kdyby ses rozkrajela,tak za dva mesice prazdnin toho moc nestihnes..nez obehas vse potrebne na miste,zabere ti to par dni az tyden..nez sezenes praci..klidne den,ale klidne zrovna tak tyden,ci mozna i mesic..a ve finale neusetris ani petinu toho,co by te tenhle vylet kompletne stal.Uprimne, letet do Kanady za praci jen na leto,to jsou vyhozeny penize!
Dane,diky za prispevek…urcite o tom jeste popremyslim…vis,ja mam zkusenosti u US a NZ, tam se to dalo v pohode zvladnout. Clovek i mel dost cas neco procestovat..No asi je to tu obtiznejsi…
Jsem rad, ze ti to doslo.
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Bilbao, hrdé město hrdých Basků
Dubaj: Pouštní zázrak na břehu smaragdového moře
Vybavení na cesty
JOLANA SEDLÁČKOVÁ
Proč je Indie je vysokou školou cestování?
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR
S cestovatelkou Manoelou Nagib
FOTOOBRAZ Z CEST
Vytvoř si ten svůj na Tiskařík.cz
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz