Spolucestování Evropa

Kamkoliv v červenci nebo srpnu 2013

Maxafe

Mám v létě poměrně hodně volna a chtěla bych vyrazit někam do hor. Třeba Rumunsko, Albánie, Kavkaz nebo kamkoliv jinam…. hledám někoho do party. Buď bych se ráda k někomu přidala nebo můžem naplánovat něco společně. Tak 3 -4 týdny. Co ty na to?

Zkušenosti čtenářů

Kateřina

Ahoj, já bych taky jela. Plán ještě nemam, ale chtěla bych do Tottes Gebirge. Samozřejmě ale nemam problém s jakýmakoli jinýma horama! Je mi 27, bydlím v Liberci. Napiš, budeš-li chtít: ka**********@****am.cz.

Maxafe
Kateřina:

radsi bych nekam smerem na vychod, Balkan a tak 🙂

Burcos
Maxafe:

Ahoj, taky bych rád ideálně na Balkán a v nejlepším případě by to byla asi Makedonie někdy v červenci či srpnu. Loni jsem byl v Rumunsku na Retezatu a jsem z toho nadšenej. 🙂

Kuba
Burcos:

Já bych se teda taky klidně přidal:-) Mě zase napadlo objet Černé moře- přes Ukrajinu, Gruzii, Turecko a zpět třeba přes Bulharsko a Rumunsko, nebo klidně Řecko, Černou Horu- na tom už nezáleží. Je mi to celkem jedno- jediné co vím je, že stoprocentně někam chci vyrazit a pokud seženu nějakou partu, bude to fajn 🙂 S těmi 3-4 týdny se ztotožňuji 😉

Jitka

Ahoj, ja jsem na tom podobne. Mela bych mit volno v cervenci a cast srpna a planuji vyrazit nekam do hor. Jeste jsem se nerozhodla pro destinaci, tak mas-li neco konkretniho v planu, dej vedet a treba se na necem dohodnem.

petr Melin

Polani Ural,červenec,tři týdny, cesta vlakem,nádherná divoká příroda:-)stan a nikdo nikde:-)

Burcos
petr Melin:

Ahoj Petře, máš to nějak víc promyšlené? Přibližné náklady na cestu a pobyt, lidi a další podrobnisti. Díky moc, jako místo to zní moc hezky ale zatím bych asi raději někam blíž. 🙁

Burcos:

Čau Burco nebo Burcos:-)náklady i s ruským a běloruským tranzitnim budem by měli být okolo 12ti tisíc.po příjezdu do Ruska se musí člověk zaregistrovat,nebo ubytovat alespoň na jednu noc a hotel to zařídí za tebe.Co se týče spaní tak ve vlaku na takovou vzdalenost chrnis v luzaku,jinak to ani nejde:-)tam stan a volná příroda:-)jinak pripocti jídlo ale to už není nějaká extra položka.teď momentálně schaním nějaké mapy,moc toho není,teda vlastně vůbec nic:-)no ale mluvil jsem s nejakyma lidma na netu a ty mapy mají:-)co jinýho a bližšího napadá tebe?

Hoj! Kam konkrétně by se chtělo jet? A jaké je přibližné věkové složení a odkud jsi, ale to asi není zásadní.. A nebo umíš jazyk? Mě je 23 a s jazykem budu mít trochu problém. 🙁 Jinak to vypadá hezky, ještě to musím promyslet.

petr

Ahoj no je to vše na domluvě,dá se tam cokoliv,nejvvyšší vrchol jsou tam i naka jezera,nebo jenom přechod pohoří,nic konkrétního!to je si dat spicha u mapy říct kdo se na co cítí;-)ruský taky neumím ale vždy a všude jsem se domluvil:-)je mě 30,a pardubice:-)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: