Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, sháním lidi, kteří by se rádi přidali k naší pohodové expedici do Kambodže. Více informací na mailu. J.
Zkušenosti čtenářů
Ahoj, jaký je Váš plán a přibližný rozpočet? hledám parťáka pro cestu do Thajska a Kambodže v březnu 2014 na cca 3 týdny. Možnost jen kambodža. Byla jsem domluvená s kamarádkou, ale zradilo ji zdraví 🙁 V Kambodži jsem byla již 2x, naposledy únor 2013.Je to úžasná země. Chtěla bych vidět Kardamonové hory, Kep, Kampot, Bokor…. Možností je celá
řada, záleží na domluvě :)Přizpůsobím se.Také je možnost neletět přímo, ale přes Bangkok (levnější let), dále do Trat, Koh Chang a Koh Kood a pak směr Kambodža Sihanoukville… Z JV Asie jsem již navštívila také Laos, Thajsko, Vietnam, Singapore.Magda, 28 let [email protected]
Ondra
Ahoj,
připojil bych se, ale prosím o více informaci (kdy, kde, jak atd.).
Dik
Ondra
Milan Kameník
Čaute,
Kambodžu dám letos taky, ale jenom jako flákačku, žádné velké výlety, nehledě na to, že čím víc nás poletí, tím lepší bude zábava a možná i cena letenky.
Milan
leska Jaroslav
Taky bych někam vyrazil je mě 50 loni jsem byl v Columbii a Ecuadoru.
Pošli mě prosím telefon, komunikace po mailu mě moc nevyhovuje.
Jarda
Ahoj, jaký je Váš plán a přibližný rozpočet? hledám parťáka pro cestu do Thajska a Kambodže v březnu 2014 na cca 3 týdny. Možnost jen kambodža. Byla jsem domluvená s kamarádkou, ale zradilo ji zdraví 🙁 V Kambodži jsem byla již 2x, naposledy únor 2013.Je to úžasná země. Chtěla bych vidět Kardamonové hory, Kep, Kampot, Bokor…. Možností je celá
řada, záleží na domluvě :)Přizpůsobím se.Také je možnost neletět přímo, ale přes Bangkok (levnější let), dále do Trat, Koh Chang a Koh Kood a pak směr Kambodža Sihanoukville… Z JV Asie jsem již navštívila také Laos, Thajsko, Vietnam, Singapore.Magda, 28 let [email protected]
Ahoj,
připojil bych se, ale prosím o více informaci (kdy, kde, jak atd.).
Dik
Ondra
Čaute,
Kambodžu dám letos taky, ale jenom jako flákačku, žádné velké výlety, nehledě na to, že čím víc nás poletí, tím lepší bude zábava a možná i cena letenky.
Milan
Taky bych někam vyrazil je mě 50 loni jsem byl v Columbii a Ecuadoru.
Pošli mě prosím telefon, komunikace po mailu mě moc nevyhovuje.
Jarda
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
PANAMA: festival oslavující tradici, ženskost a královnu
Jaké pojištění byste si neměli zapomenout přibalit na hory?
Vybavení na cesty
JOLANA SEDLÁČKOVÁ
Proč je Indie je vysokou školou cestování?
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz
PLECHÁČEK S FOTKAMI Z CEST
Vytvoři si svůj smaltovaný plecháček na Tiskařík.cz
FOTOKNIHA CESTOVATELSKÝCH ZÁŽITKŮ
Vytvoř si tu vlastní ze 140 šablon na Tiskařík.cz