Spolucestování Asie/ Australie

Kambodža květen 2015

Jana

Ahoj,hledám spolucestujícího na baťůžkářské 3 týdny v Kambodži – kombinace kultura, příroda i odpočinek. Trasu dohodneme. Já 35, sš, normální, AJ a ŠJ v Asii už jsem několikrát byla.

Zkušenosti čtenářů

"Lidka

Ahoj Jani,mám zájem poznat Kambodžu koketuji s poznávačkou Vietnam,Kambodža,Laos.Ozvi se mi. můj tel.723662092 Skype l.hodbodova Lidka

Kateřina

Ahoj holky, tak na tuhle cestu bych se docela ráda přidala. Pokud budete něco plánovat, tak se prosím ozvěte … třeba to vyjde!!! Díky

Ahoj Slečny poslední dobou mi začíná táhnout Asie zatím sem se tam nevydal , Evropu mám za sebou . A rád bych pokračoval. Vietnam Kambodža i Laos mne lákají . Jirka 28 . Můj skype jura.cabadaj

Lenka

Ahoj Jani,
moc rada bych v kvetnu vyrazila na podobnou dovolenou jak zminujes a nemam zadneho partaka. Sehnala jsi jiz nekoho prosim ? Rada bych se pripadne pridala k Tobe. Zkusenosti z takoveho cestovani mam, ale Kambodzu jeste procestovanou nemam. Laka me i Nepal, Indonesie, Filipiny… vlastne i jine zeme z Asie, kde jsem nebyla a to je prave Kambodza. BUdu rada za tvoji odpoved. Hezký den. Lenka (34let)

Vaclav
Lenka:

Ahoj Lenko
Mas jiz neco vybrano ci naplanovaneho?Vypsala si zeme na ktere doufam,ze tez pride cas…..Nepal:] Zkusenosti nejake jsou-vyce zapadni zeme/Californie,Kanada,Hawaii…./ale v Thajsku se mi libilo,takze ke kterym sousedum ted? :]jen bych radeji o neco driv nez Kveten.Vaclav-Taborsko

Vaclav

Ahoj cestovatelky-do jake faze se dostali Vase lednove uvahy o cete do Kambodzi?Ci zbyl jeste nekdo?Uvazuji prilet do BKK po par dnech AngkorWat a smerem dolu na pobrezi…..urcite se necha zkombinovat i Laos,Sever Thajska??Termin spise cca za mesic?Kveten uz biva v CZ fain pocasi.Diky Vaclav 45.

Iva

Ahojky, taky bych se pridala, je mi 30 a cestuji rada, anglicky se domluvim a neni pro me problem se prizpusobit. Kveten je idealni. Super, kdyby to vyslo. Muj mail je se*****@*****um.cz

Marek

Ahoj, fajn plán. Nejsem příliš zkušený cestovatel, ale nezkazil bych žádnou legraci. Tak prosím napiš jestli je to ještě aktuální.Děkuji Marek 37

Denisa

Ahoj, jestli není pozdě, tak bych se také přidala. Pokud by to šlo, budu ráda za info. Díky.

Lenka

Ahoj.
Květen/červen bych taky ráda vyrazila zase někam do Asie. Kambodža zní fajn, ale klidně i Thajsko, Laos, Filipíny či Borneo. Co nějaký hromadný sraz v Praze na tohle téma?
L.

Vaclav

Ahoj – nebude se nekdo pohybovat v Kambodze na jejich NR od 12.3.?My tam vyrazime=zdrzime se cca 14dni.

Sváťa

Ahoj Kambodžu a Thajsko mám v plánu byl jsem v Číně Hongkong a Filipíny

Martina

Ahoj Jani, už jsi s někým domluvená na tu Kambodžu v květnu? Já se právě vrátila ze Srí Lanky a ještě bych někam vyrazila. Budu ráda, když se ozveš. Kontakt na mě: ma****************@****am.cz
Díky a měj se, Martina

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: