Ahoj všem baťůžkářům hledajícím parťáka na cestování po Kambodže a Vietnamu!
V polovině března se chystám na šestitýdenní trip Siem Reap-Hanoi, kde bych ráda poznala nové kultury, potkala spoustu lidí, byla šokována cizími zvyky, ochutnala jídlo včetně smažené tarantule :), no prostě zažila a užila si spoustu věcí během chození, plavání, poskakování, tancování a to vše s batohem na zádech se skromným rozpočtem. Itinerář je pouze orientační a je opravdu jen pár věcí, které bych během cesty ráda viděla, ale vždycky jsem otevřená dalším nápadům. Plány jsou tu od toho, aby se měnily, ne? 🙂
No a všechno tohle píšu, protože si myslím, že sdílená radost je dvojnásobná. Takže pokud je tu někdo ať už jednotlivec či skupina, koho to zaujalo na celou nebo jen část cesty, tak se mi neváhejte ozvat :)!
Budu se těšit,
Bety
Ahoj Bety. Podařilo se sny přeměnit v realitu? Uvažuji o takové cestě, ale nemám moc zkušenosti. Dej prosím vědět, jak to vypadá. Zdraví Martin
Ahoj Martine,
no mé sny jsou ve fázi plánování, nicméně každý den se blíží realitě. Tím chci říct, že si každý den pročítám další cestopisy a hledám užitečné info a cesta se čím dál tím víc rýsuje. Pokud bys chtěl vědět víc, tak si můžem napsat na mail.
Můj je te*****@se****.cz
B.