Ahoj,
hledám kamaráda/ku (tak 18-30) na společné cestování v létě 2013 po Evropě. Je mi 19, vůbec jsem ještě takhle necestovala… 😀 Takže radši někoho, kdo už někde tímto způsobem byl. Žádný přesnější cíl zatím nemám, můžeme to probrat 🙂 Nebráním se ani tomu spojit to s prací. Prosím spíš nekuřáky :))
Ahoj jsem Martina a je mi taky 19 :). Mám stejné plány :). \jestli je t ostále aktuální tak klidně napiš 🙂 . Budu se těšit 🙂
No já jedu do Norska:) – je to tady někde níž… tak kdyby se chtěl někdo třeba přidat… Honza!
Honzo a ostatní, kdo byste jeli do Norska, ozvěte se 🙂 bo*********@****am.cz
Přesně takový výlet s kamarádem chystáme! Tedy, děláme všechno pro to, aby nám to vyšlo a uvidíme, jak to dopadne. Možná by mohl být háček v tom, že jedeme na kolech! Ale trasa neodolatelná. Z jihu Moravy do Německa, přes Švýcarsko napříč celou Francií až na jih do Marseille a po východním pobřeží přes Monaco do Itálie, přes Janov do Benátek a napříč Slovinskem a Maďarskem zpět domů na Moravu. Tomu říkám výzva!
Přibližnou cestu publikujeme na http://facebook.com/evropounakole
Michal (22)
ahoj, dost mě zaujal tvůj plán na cestu po evropě, myslíš že by jste mohli k sobě někoho přibrat? 🙂 kdyžtak piš na mail
kdyby se nezobrazil mail, tak tady je 🙂 ja***************@***il.com
Ahoj mě je 20 a plánuju taky neco podobného ale začit bych chtěla anglií a to za pár týdnů a pak bych klidně cestovala dál ale určitě bych tam dycky chtěta i pracovat 🙂 pokud by ses chtěla připojit napis na VW********@****am.cz
Ahoj,
je mi 19 let a také bych o prázdninách ráda někam vyrazila. Bohužel můžu až od 13.7., do té doby jsem jako instruktorka na táboře.
Díky za odpověď 🙂
Kdyžtak mail: ma************@****am.cz
To Ada, Kristýna, Monika, Martina :
Ahojte,
hledáte ještě nějakého spolucestovatele? Ráda bych se přidala…:)
Mějte se krásně
el****@*****um.cz
Ahojda, plánuju výlet nejlépe do německy mluvících zemí za učelem práce. Pokud někdo máte zkušenosti nebo klidně jste nezkušení jako já tak napište: Přece jen ve dvou se to lépe táhne:) Mluvím německy:)
p.s.- jsem ze zlína
Ahoj Moniko,já byl posledních 5 let Holandsko a Švýcarsko,teď se chystám „na blind“ do Rakouska (změna je život)- nejlépe najít práci na horských hotelech a penzionech.Partačku uvítám,zkušenosti mám,NJ znám…:-)Pohodář Radim.Mail:zu*********@*******om.Post scriptum:Tož taky su nedaleko od Zlína:-)
AHOJ.
Já chci vyrazit v Srpnu pod stan. Do které země ještě nevím. Plánuji tak 3. dny na jednom místě a pak zas dál. Pokud tě to zaujalo tak napiš. Já 32let ženatý.
Jedu sám bez rodiny.
Ahoj,
já se chystám toto léto do Pobaltí – Polsko, Litva a Lotyšsko. Vyrazit chci na cca. 14 dnů v průběhu července či srpna. Na přesném termínu se lze domluvit. Pokud Tě tento plán nějakým způsobem oslovil, dej vědět. du****@****am.cz
Tak uz tu mas kopec odpovedi, keby si ale este stale premyslala (alebo ktokovek iny) tak ja sa chystam na Balkan (more, hory a mestecka) alebo na Ukrajinu (hory a mesta).
Mam 26, nefajcim, cestovatelske skusenosti mam.
Chcem to ponat ako roadtrip, spat v stane v kempoch, na plazi, v lesoch… Balkan celkom poznam, Ukrajinu vobec, kam pojdem zalezi na dohode. Viac tu: http://www.hedvabnastezka.cz/diskuse/spolucestovani-evropa/roadtrip-na-juh-balkan-k-moru-alebo-na-ukrajinu-do-15-7-/
kontakt: rmirek (at) mail.muni.cz
Ahoj, je mi 18 a klidně bych se přidala 🙂 dyžtak mail: Sa******@****am.cz
Ahoj,
mám v plánu vyrazit směr Nizozemsko, Británie a Skotsko.
Předpokládaný termín odjezdu, je za tři týdny. Pokud by se chtěl někdo přidat, pište na e-mail: mi***********@***il.com.
Michala
Ahojky :),
sháním také někoho mladšího se zkušenostmi. Plánuji cestu od září – návrat neurčitý. Cestovat po Evropě na zimu zakotvit a pracovat v teploučku – Řecko Španělsko, Portugalsko či Italie a to úplně na jihu. Nesnáším zimu. Hory mám ráda, ale nejsem na nějaké horolezecké výšlapy. Raději mám cestování po silnicích, stopem, pěšky ale hlavně co nejlevněji. Existují lidé co takto cestují ,,zdarma“ Tak proč to nezkusit. Časem se může cesta rozšířit do jiných kontinentů, ale to se uvidí časem. Najdu zde někoho?
Díky Týnka ch*******@*****um.cz
Ahoj,
sháním mladší kamarádku na cestování stopem po Evropě, spíš někde na jih, Francie, Španělsko, Portugalsko, Afrika??? Nebráním se ničemu, neplánový akce jsou nejlepší. Termín třeba celý srpen. Je mi 21, pár tisíc km už odstopováno mám 🙂 Pište na email lu**********@****am.cz . Díky 🙂
ozvi se mi na mail co planujes atd…
ri***@***il.cz
mej se, Honza