Čaute lidičky,na přelomu ledna a února 2016 mám v plánu vyjet do JV Asie…Respektive Thajsko, kde bych si ráda udělala potápěčský kurz, je zde asi vůbec nejlevnější, procestovat zemi a pak pokračovat Laos Kambodža Vietnam Indonésie…cestování vidím tak do června..poté bych si chtěla jet vydělat do Kanady zasejc na nějaké cestování po Jižní Americe…Touto cestou sháním nějakého cestovatele/ku, který by se rád/a přidal a které také velmi láká tato destinace…Cestování řeším většinou nízkonákladově, ráda bych i využila couchsurfingu ve městech a popřípadě i Woofingu…byla jsem jako woofers v Andalusii na organické farmě a bylo to fakt bozii…Je to výborná kombinace poznání kultury místních a jejich kuchyně a přitom máte ubytování a jídlo zajištěno…Miluju jídlo, tanec, jógu, lezení po horách (ferraty)…a po cestě bych se chtěla dovědět více o alternativním léčitelství a ráda bych vyhledala i nějakého šamana…a pokecala xD…určitě jsem otevřená novým návrhům a společnému plánování a domluvě…když se dá jezdím stopem a spím pod širákem bo ve stanu…prostě podle toho co podmínky dovolí a nabízí…ráada poznám člobrďu co taky strašně rád cestuje a poznává nové…a chtěl by tyto zážitky sdílet x)…
Ahoj Verco ,,, ja planuju v polovine ledna odlet smer Hong Kong jen na par dni a pak smer Filipiny a Indonesie,,,, backpacking na pohodu nizkonakladove, prilet kolem brezna …pokud nudes mit cestu kolem dej vedet zatim jsem na samotare, je mi 31 let…co se tyka tej jizni ameriky tak to je muj sen a take mam jestev planu NZ. Minuly rok jsem procestoval celou Stredni ameriku ,,,
tu*******@gm***.com