Spolucestování Amerika

Jižní Amerika – únor 2014 na 3 týdny (patagonie, ohňová země)

Pavla

Ahoj
ráda bych uskutečnila v únoru 2014 výlet do Jižní Ameriky – Patagonie, Ohňová země. Cíl je jasný: příroda, odpočinek od pracovního stresu, výlety, ochutnávka místního jídla a další…
Mám čas cca na 3 týdny v únoru a konkrétní plán nemám. Ráda se k nějakému plánu přidám, či vytvořím s někým nový plán.
Najdu někoho?
Pište emaily.
Díky
Pavla

Zkušenosti čtenářů

Vlada

Ahoj Pavlo, mam podobny plan. Pisni na mail, pokud jeste nikoho nemas. Vlada

Lida

ahoj Pavlo, mám vyhlednutý zájezd s CK Nomád. Chtěla bych ale předem letět ze Santiaga na Velikonoční Ostrov a pak pokračovat s Nomádem do Patagonie. Pokud máš zájem ozvi se. Lida

Martina

Ahoj Pavlo, já mám odlet v půli února na 2 měsíce. Pokud jsi už s někým domluvená a měli byste volné místo pro Vaše plány, tak mi dej prosím vědět, a mohli bychom podniknout cestu společně.

Honza

Ahoj Pavlo, hodně by mne zajímalo ca totéž, co Tebe. Ještě Tvůj inzerát platí, že někoho hledáš? Díky, Honza, 33 let, Praha

Marika

Ahoj decka, ja letim 3.2. do Santiaga, kde zustanu do 8.2., pak huraaa navstivit kamaradku a tak od 15.-16.2. bych se rada vydala z Rancaqua (asi 145km na jih od Santiaga smer Patagonie), takze kdybyste mel nekdo zajem, byla bych rada. Mohli bysme to dat stopem, v Chile se pry vyborne stopuje. Mejte se hezky a treba se potkame:). Marika, 34, Mnichov:)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: