Ahoj,
nevyrazí někdo v průběhu léta do Jižní Ameriky s pohodovou cestovatelkou? 🙂 Peru, Chile, Bolívie, případně jinam? V případě zájmu piště na e-mail mi*************@*****um.cz a domluvíme se na podrobnostech a vyladíme vzájemné představy.
?
Zkušenosti z cestování mám, preferuju cestu s krosnou, nízkonákladově, pojatou aktivně a na cca měsíc (lze dle domluvy i déle).
Míša (29 let, HK)
Ahoj Míšo, Mela bych letet ted v sobotu do Cali / Colombia a zustavat az do 4/6. Jsezatim bez pevneho planu, takze klidne muzu prejet / prelet kamkoliv. Zatim pevny plan nemam. Ja vetsinou cestuji tak, jak se veci vyvinou ,) Takasi hodne podobne ty. Nejlepe nizkonakladove s krosnou, zadne bile hotely all inclusive. Brrr.
Mam za sebou v JA Peru, Chile, pred mesicem jsem vtatila z Colombia. Jinak cetuju po ccelem svete.) Pokud bys mela zajem, jsem zatim na telefonu 739 418 159 nebo mejl Ja**********@*******om.Ted jsem dostupna porad, ale nevim, jak na tom budu od te soboty v Kolumbii po prijezdu. Sice sim kartu mam, ale zalezi, kde se budu pohybovat kvuli signalu
Mej se krasne a at se pripadne cesta vydari.
Jana Rumlova
A jen tak na okraj – jsem taky z HK, byt ted jsem uz nejakou dobu usidlena v PRG.
Ahoj Míšo, Mela bych letet ted v sobotu do Cali / Colombia a zustavat az do 4/6. Jsezatim bez pevneho planu, takze klidne muzu prejet / prelet kamkoliv. Zatim pevny plan nemam. Ja vetsinou cestuji tak, jak se veci vyvinou ,) Takasi hodne podobne ty. Nejlepe nizkonakladove s krosnou, zadne bile hotely all inclusive. Brrr.
Mam za sebou v JA Peru, Chile, pred mesicem jsem vtatila z Colombia. Jinak cetuju po ccelem svete.) Pokud bys mela zajem, jsem zatim na telefonu 739 418 159 nebo mejl Ja**********@*******om.Ted jsem dostupna porad, ale nevim, jak na tom budu od te soboty v Kolumbii po prijezdu. Sice sim kartu mam, ale zalezi, kde se budu pohybovat kvuli signalu
Mej se krasne a at se pripadne cesta vydari.
Jana Rumlova
A jen tak na okraj – jsem taky z HK, byt ted jsem uz nejakou dobu usidlena v PRG.
Ahoj Míšo, plánuji Jížní Ameriku od poloviny září do poloviny prosince. Kdyby se ti plány posunuly, klidně se ozvi. Je mi 24 let, za sebou mám už návštěvu Paraguye(plus na pár dní Argentina a Brazílie) z Latinské Ameriky jsem byla jinak ještě na Kubě. Více zkušeností s ní nemám. Nejvíce mě momentálně láká Bolívie, ale potřebuji strávit nějaký čas i v Argentině, Paraguayi a Brazílii (kvůli diplomce), vše bych se však klidně pokusila přizpůsobit. Měj se 🙂