Zdravim dobrodruhy, chtela bych se zeptat, zda nekdo neplanuje cestu po Jizni Americe letos (jaro/leto) ? Projit Peru, Bolivie, Ekvador nebo Chile. Kolik by dovolil rozpocet a podminky. Casove omezena nejsem. Pochodit po horach, poznat tamni kulturu, obdivovat krasy prirody. Ráda bych vyrazila s nekym zkusenym a fajn partakem/partackou 🙂
Stale hledam dobrodruhy s volnym casem a chuti poznavat 🙂
Ahoj Marcela, momentalne som v Nkarague a este chvilu tu urcite pobudnem. Potom mam v plane Honduras, Belize, Guatemalu (viem, strasia, ze to tam neni uplne bezpecne, ale po par mesiacoch v Nica si myslim, ze sa to da). Popr. by som dalej mozno sla Kostariku a Panamu. Ale Juznu Ameriku mam velmi rada, a pevny plan nemam, takze preco nie :). Trochu pomalsie tempo na cestach a vacsinou potrebujem dobre pripojenie k internetu (pracujem online). Daj vediet: ne*****@****am.cz
ahoj, letos na konci července letím do jižní brazilie do Porto Alegre ke známím asi na 10 dní a potom bych se ráda vydala směrem na sever za lepším počasím a asi na měsíc cestovat po argentině a směrem do hor. Jasné plány zatím nemám a spíš uvažuju o nějakém hodně nízkorozpočtovém cestování typu workaway. Partak či partacka by se mi velice hodila protože ve 2 je precejen větší legrace.:)
Ahoj Betty, ctu tvuj prispevek az ted. Omlouvam se. Nicmene nevim, zda se sladime. Ja bych rada odjela uz ted nejpozdeji zacatkem cervna a cca na 3-4 mes. Ale mame v planu Peru, Bolivii a pripadne k tomu neco dalsiho, zalezi kam budeme mit prilet. Uvazovali jsme o severnim Chile a jet smerem nahoru. Nebo do Kolumbie a pak smerem dolu 🙂
Ty bys tedy pokud to dobre chapu mohla cestovat od cca poloviny srpna dale. Na jak dlouho ?
Ahoj Marcelo 🙂
můžeš mi tadyna sebe nechat prosím nějaký kontakt? Letos mám také v plánu výlet odo JA, tak bych ti poslal moje představy a nějaké detaily a třeba bychom se mohli na něčem domluvit.
Zatím se měj hezky a těším se.
Ahoj Martine, muj email je m.*********@****am.cz, dekuju.
Martine, napis mi i svuj email, at se muzeme zkontaktovat 🙂