Spolucestování Evropa

Island srpen 2013

Honza

Ahoj,

plánujeme v srpnu letět na tři až čtyři skvělé týdny na Island. Jsme zatím tři, dva kluci a jedna holka, 26, 24 a 21, a hledáme čtvrtou/čtvrtého. Chceme si levně půjčit 4x4ku, abychom se dostali do vnitrozemí, spaní ve stanech. Termínově ideálně od 4.8., dříve nemůžeme. Počítáme s náklady letenka + půjčení auta + jídlo cca 25 tisíc. Chtěli bychom to vzít sportovně, tzn. hlavně chodit, vylézt nějakou sopku, zároveň ale vidět ta nejlepší místa a na závěr se podívat do Reykjavíku. Prostě to nejlepší z Islandu:) Zkušenosti se Severem a turistikou na Severu máme slušné.

Ozvěte se brzy;-)

Zkušenosti čtenářů

Pavel

Čau Honzo,
o návštěvě Islandu uvažuji už delší dobu a vaše pojetí této cesty se mi (včetně termínu, který je pro cestování po Islandu prý poměrně slušný – i kvůli možnosti vidět polární zář) docela zamlouvá. Rád bych cestu taky pojal sportovně a viděl všechna místa, která stojí za to. Je mi 24 let a pocházím ze Zlína (studuji v Brně). V případě zájmu mě, prosím, kontaktujte 😉

Pavel

Kontaktní e-mail na předchozí příspěvek:
P.*********@****am.cz

Míša

Ahojky,

mám koupené letenky 2.-29.7. Chtěly jsme s kamarádkou stopovat a užívat Islandu, jako vy, ale nečekaně otěhotněla a já jsem teď tak nějak single :D…

Je mi 25let a cestuji takhle každý rok, na Islandu už jsem byla aje to má láska, tak se tam chci vrátit.

Neuvažovali by jste o tomto termínu?

Ahoj Míša

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: