Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, chystám příští léto na Island. Někde na přelomu července a srpna, na 2-3 týdny. Jedu sám, kdyby se chtěl někdo přidat, ozvěte se 🙂
Zkušenosti čtenářů
Zdeněk
Ahoj Honzo, můžeš mi nastínit tvou představu o cestě na Island a ohledně cestování tam? Na mail prosím. 🙂 Island je jedna z mích variant pro příští rok. 😉 Měj se, Zdeněk
Ahoj Honzo, můžeš mi nastínit tvou představu o cestě na Island a ohledně cestování tam? Na mail prosím. 🙂 Island je jedna z mích variant pro příští rok. 😉 Měj se, Zdeněk
Ne, ty gramatické chyby tam nejsou. 😉
Už jsem ti napsal 🙂
http://www.hedvabnastezka.cz/diskuse/spolucestovani-evropa/island-iceland-srpen-2015-1/
Ahoj,
taky prosim o nejake info k ceste na xk********@se****.cz
Diky, K.
Ahoj Honzo, taky bych poprosil o bližší informace. Island mě moc láká a chtěl bych tam jet. Díky předem.
Ahoj, s kamarádem letíme v termínu 11.-25.7.2015, tak kdyby se chtěl někdo přidat, stačí se ozvat na mail ma********@se****.cz
Oba VŠ, 24 let
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Mentawajci ze Siberutu
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Bilbao, hrdé město hrdých Basků
Vybavení na cesty
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR
S cestovatelkou Manoelou Nagib
FOTOKNIHA CESTOVATELSKÝCH ZÁŽITKŮ
Vytvoř si tu vlastní ze 140 šablon na Tiskařík.cz
FOTOOBRAZ Z CEST
Vytvoř si ten svůj na Tiskařík.cz
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz