ISLAND! Hledame dva spolucestujici na doplneni posadky, kteri by chteli s nama poznat zemi plnou ohne a ledu. Planujeme termin odletu cervenec 2008 a tam pronajmout auto a poznat nepoznane na Islandu. Zkusenosti s cestovanim mame dobre.Blizsi info radi poskytneme na e-mailu
Chystame sa na vylet na Island posledne 2 tyzdne v maji. Planujeme si prenajat auto. 2 miesta v aute budu volne. Ma niekto cestu okolo a chce sa pridat?
Ahoj lucko,
ozvy se prosím i mě,pakliže ještě máte volno.Taky bych možná rád jel.Díky.Petr
Ahoj Lucko,
Island plánuji letos taky,ale jsem sama .Pokud máte volno a nevadí že jsem sama dej prosím vědět.
Díky Iva
ahoj lidicky – zajemci o Island,
tato zeme nas s pritelem velmi nalakala, bohuzel nasi znami, kteri by radi jeli bud nemohou nebo nemaji penize… Presto se stale jeste nevzdavame, chteli bychom tam nekdy v cervenci a docela se nam libila nabidka CK Rajbas, ktera dela tento zajezd jen pro 9 lidi v terennim vozidle. My si ani jeden na rizeni auta na Islandu netroufame, ale bud bychom se radi k nekomu pridali nebo vam nabizim alternativu ck rajbas – cena je prizniva a podminky taky:) kdyby to nekoho zaujalo tak vice na http://www.rajbas.eu/zajezdy-34-island-turistika.php. Martina
Jeste jsem zapomnela napsat svuj email: Ma****@*****um.cz pro blizsi informace. cim driv bude alespon 6 lidi, tim driv se koupi letenky a tim budou levnejsi… navic je to variabilni a pobyt se dat za maly priplatek prodlouzit. tak premyslejte, hlavne vy jednotlivci, jestli by to nebyla zajimava sance se na Island podivat:) M.
Ahoj Martino , podobnou cestu po Islandu dělá letos i Alpin trek http://www.alpintrek.info/index.php?command=akce
Ahoj Luci, i všichni ostatní, jsme dvě holky z Brna a chtěli bychom se letos od 09.08.-29.08. zajet podívat na Island. Hledáme další dva lidi ke kterým bychom se mohli přidat, případně kteří by se chtěli přidat k nám 😉 Plánujeme cestu letadlem tam a tam si půjčit vůz. První plán byl pouze letadlem tam a tam se dopravovat jak se dá, ale bohužel jsme zjistili, že s autobusovou dopravou atd. je to tam dosti špatné. Pokud byste někdo měli zájem, tak se prosím ozvěte na můj email: bo*******@****es.cz. Děkuji Léňa.
Ahoj Lucko,
mám úplně stejné plány,ale jsem pouze jeden. Jestli to nevadí dejte vědět.
Pavel