Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, vím, že je to narychlo, ale nechtěl by někdo v únoru tak na 14 dní do Íránu? Nemůžu sehnat parťáka a hrozně bych se tam chtěla podívat, projet nejznámější města – Teherán, Shiraz, Isfahán, Tabríz, atd. Byl by tu někdo?
Zkušenosti čtenářů
Láďa
Ahoj Jano. Možná by se Ti to mohlo splnit a mě také. Před pár lety jsem procestoval s batohem nějaké země s pobytem min. 4týdny. Problém je akorát v tom, že nevládnu angličtině a proto jsem jezdil s někým,komu to nevadilo a přesto jsem plnil funkci parťáka. Je mi 52let a v únoru bych mohl s Tebou cestovat, relativně v libovolném termínu. Předem děkuji za odpověď. Láďa
Ahoj Jano. Možná by se Ti to mohlo splnit a mě také. Před pár lety jsem procestoval s batohem nějaké země s pobytem min. 4týdny. Problém je akorát v tom, že nevládnu angličtině a proto jsem jezdil s někým,komu to nevadilo a přesto jsem plnil funkci parťáka. Je mi 52let a v únoru bych mohl s Tebou cestovat, relativně v libovolném termínu. Předem děkuji za odpověď. Láďa
OK, domluvíme se přes email