Spolucestování Asie/ Australie

Indonésie – září 2014

Martin

Ahoj
Pojedu do Indonésie koncem srpna. Moc rád bych se na místě s někým potkal a pokračoval společně. V plánu mám vyrazit z Jakarty a projet celou Jávu. Popřípadě se podívat i na Bali. Budu na to mít asi 12 dní od 6 do 18 září. V plánu je hlavně příroda, Borobudur a výstup na některou sopku.
Zkušeností s cestováním mám už hodně, ale nerad jezdím sám. Je mi 29 roků a momentálně žiju v Brně.

Zkušenosti čtenářů

Petra Lindrová

Ahoj Martine 🙂 Koukám, že máme obdobný plán. Já jsem jela na otočku ze zélandu do čech a na mé cestě zpět na zéland bych chtěla navstívit Indonésii. Olétám do jakarty 28.8. s tím, že bych chtěla projet střední a východní jávu, bali a možná lombok. Odlet z indonesie na zéland mám 18.9. Byla bych moc ráda, kdybych tuhle cestu po Indonésii prožila s někým.. 🙂

Lucie Kaňoková

Ahoj Martine a Petro,

odlétám do Jakarty 12/9 a odlet mám 29/9 z Bandar Lampung. Mám v plánu Jakarta(1den)-Yogyokarta(3dny)-Bali+Lombok(12dní)- návrat do Jakarty-Bandar Lampung. Viděli byste nějakou možnost společného cestování?

Martin

Ahoj Lucko a Peťo

Já budu určitě moc rád za jakoukoliv společnost. Je to dlouhá doba a jsem nerad sám. Abychom usnadnili komunikaci, napište mi na mail ma*************@****am.cz nebo ještě lépe se můžeme domluvit na Facebooku. Najdete mě jako Martin Žahourek, profilová fotka jak visím na skále 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: