Já tam pojedu poprvé, takže chci vidět tak od všeho něco.
Přidá se někdo?
Nevíte o levné letence?
jaké máš plány ? Můžeš mi pisnout na mail ?Díky.
Byl jsem v Indonesii před dvěma roky na 6týdnů a těď se chystáme opět v lednu.Za šest týdnů jsme jí procestovali od severního Manada přes Gorontalo s 4dení zastávkou na Togian island pak přes celý Sulawesi stopem do Mataramu.Z Mataramu trajektem do Labuan baja a pak loďí na Lombok přes Bali na Jávu.Po Jávě stopem nebo vlakem do Jakarty.Na týhle cestě bylo pořád na co koukat.Múžu doporučit na severu Togiany tam je fakt klídek ubytování v přepočtu 250kč/noc i celodením jídlem a skoro bez bílých :).Pěkný potápění je v Labuan baju.Lombok jsme celý procestovali na půjčených skůtrech a je fakt nádhernej.Benzín tam stojí v přepočtu 9kč takže cestování na skůtrech za pár korun.Solidní ubytování za 150kč/noc.
Ahoj chtěla jsem se zeptat,kolik vás pojede a jestly bych se mohla na leden 2013 připojit.Hledám někoh na podobnou cestu.Míša 35 Brno
Ahoj, plánujeme s přáteli jet na Bali únor/březen 2013 a aktuálně sháníme levné letenky pro 8 lidí. Máte nějaké tipy? Zkoušeli jsme zatím jen Pelikána a teď to zase zdražili.
Díky za info 🙂 Petra
Letenky Bartuněk tel 604202000 máme Praha-Denpasar, Jakarta-Praha za 19800Kč
Ahoj,
chystám se cca od 23. ledna do Indonésie za přáteli, kteří tam už zhruba dva týdny budou. Než se k nim připojím, ráda bych zůstala na 2-3 dny v Jakartě. Je tu někdo, kdo se chystá přibližně ve stejné době? Let nějakou hodinku vezme a bude fajn se s někým pobavit a třeba i v Jakartě zůstat společně. Popřípadě můžete mi dát radu, kde koupit co nejlevnější letenku?
Díky díky… 🙂
test
Ahojky, ozvi se mail. ri****@ce*****.cz